x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Andreea Marin, la “Refresh by Oana Turcu”: “Nu trebuie sa actionezi sub potenţialul tău, ca femeie, pentru a-i face pe plac unui bărbat”

Andreea Marin, la “Refresh by Oana Turcu”: “Nu trebuie sa actionezi sub potenţialul tău, ca femeie, pentru a-i face pe plac unui bărbat”

28 Feb 2014   •   18:06
Andreea Marin, la “Refresh by Oana Turcu”: “Nu trebuie sa actionezi sub potenţialul tău, ca femeie, pentru a-i face pe plac unui bărbat”

De 1 martie, Andreea Marin a deschis uşa casei ei pentru  Antena Stars şi să dea un “Refresh” sănătăţii şi vietii, iar sâmbătă, de la ora 16.00, va vorbi telespectatorilor despre programul ei de detoxifiere, despre familie, dar şi despre relaţia cu  actualul ei sotul ei.
Despre programul de detoxifiere Andreea Marin spune că: “În primăvara anului trecut am început demersuri serioase pentru că  am realizat că am parte de un dezechilibru profund. Făceam sport în fiecare zi şi nu slăbeam un gram. Acum beau 5 sucuri pe zi şi o supă. Diferite de la o zi la alta. Pielea mea s-a schimbat total după detoxifiere”.  “Nu întotdeauna trebuie să dăm vina pe partenerul de viaţa. Dacă ai o problemă, mergi la psiholog, care te trimite la psihiatru. Nu înseamnă ca eşti nebun. Nu e o ruşine sa recunoşti o boală”.

Pentru că avea mari dureri de spate, Andreea a mers la o clinică în Turcia, acolo unde l-a întâlnit pe viitorul ei  soţ.  “Sotul meu m-a învătat foarte multe lucruri. El este şi osteopat, nu doar fizioterapeut. Acum suntem împreuna pasionati de o viaţa sănătoasă. E foarte important să ai dialog. Iar dialogul nu poate exista dacă nu exista interese comune. Și mai contează sa nu existe orgolii”.

Despre relaţiile dintre femei şi bărbaţi, Andreea Marin recunoaşte la “Refresh by Oana Turcu”. “Am trăit povestea aia cu fă un pas în spate pentru ca partenerul de viaţa să se simtă important. Un bărbat e sau nu bărbat. Nu trebuie să faci tu un pas în spate pentru asta. Nu trebuie sa actionezi sub potenţialul tău, ca femeie, pentru a-i face pe plac unui bărbat. Un bărbat inteligent te apreciaza pentru ceea ce eşti şi te iubeşte pentru ceea ce eşti”.

Şi  la capitolul copii Andreea  i-a răspuns deschis Oanei Turcu.  “Dacă ar fi să aleg între cariera şi copil, aş alege copilul, normal. Am şi făcut asta. Când s-a născut Violeta am renunţat la proiectul Surprize, surprize”.  “În trecut am avut probleme de sănătate.Am avut 2 sarcini extrauterine. Eu nu am amanat momentul.Am vrut sa am copii, dar pur şi simplu nu am avut cum. Mi-as fi dorit sa am un copil mai devreme”. Întrebată dacă ar mai face copii, vedeta a răspuns: “Dacă Dumnezeu ne binecuvantează cu un copil, e bine primit în familia noastră. Nu  e un curaj. E firesc şi îmi doresc din tot sufletul.”

Despre bârfe şi oameni care îi  critică stilul vestimentar, Andreea mărturiseşte la Antena Stars că: “Am reacţionat o singură dată, simpatic, zic eu, printr-o glumă la care peste 100.000 de oameni au reactionat rapid, în aceeaşi zi. Iulia Albu îmi aduce zâmbetul pe buze. Nu pot să  spun nimic. Nu pot să o iau în serios. E un om care încearcă să apară cât mai mult la televizor sau în presa sub masca unei mari specialiste în modă”.
Ce secrete din viaţa ei  va  mai dezvălui  Andreea Marin la “Refresh by Oana Turcu”, telespectatorii Antenei Stars vor afla sâmbătă, de la ora 16.00, la Antena Stars.


×
Subiecte în articol: andreea marin