x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Andreea Raicu vorbește deschis despre bărbații din viața ei: ”Prefer să fiu singură, decât...”

Andreea Raicu vorbește deschis despre bărbații din viața ei: ”Prefer să fiu singură, decât...”

10 Noi 2018   •   10:20
Andreea Raicu vorbește deschis despre bărbații din viața ei: ”Prefer să fiu singură, decât...”

Andreea Raicu este o femeie deschisă care nu se sfiește să vorbească despre viața ei personală, cu bune și cu mai puțin bune. Ea este invitata Oanei Turcu, duminică, de la ora 15.45, la Antena Stars, în cadrul emisiunii ”Refresh by Oana Turcu”, unde va dezvălui amănunte mai puțin știute despre ea și relațiile ei, atât cele profesionale, cât și cele personale.

Andreea Raicu mărturisește că în copilărie tatăl ei îi spunea adesea că nu se va descurca singură și mereu va depinde de cineva, iar acest fapt a ambiționat-o ca la maturitate să fie exact în extrema opusă, aceea în care nu a acceptat niciodată să depindă de cineva, pe niciun plan.

”Nu am depins niciodată de nimeni. Evident, am lucrat în echipă, au fost oameni care m-au ajutat foarte mult, alături de care a realizat lucruri importante, dar niciodată nu am depins de cineva în niciuna dintre relațiile pe care le-am avut, indiferent despre ce relații este vorba. Am muncit pentru tot ceea ce am. Se regăsesc și în cartea mea aceste nevoi - nevoia ieșită din comun de independență și dorința de-a face totul singură.  Cumva, femeile din ziua de azi vor să facă totul singure și ajungem să ne transformăm în niște bărbați aflați în corpuri de femei. E păcat că uităm să fim femei și uităm să ne bucurăm de feminitatea noastră”, spune Andreea Raicu în cadrul emisiunii ”Refresh by Oana Turcu”, de la Antena Stars.

Pe de altă parte, invitata Oanei Turcu spune că femeile idependente ajung la un moment dat la maturitatea de a nu mai accepta pe oricine în viața lor, ”doar de dragul de a fi într-o relație”: ”Eu nu mi-aș pierde timpul cu cineva cu care nu rezonez, cu care nu am aceleași valori și principii. Prefer să fiu singură, decât să fiu cu cineva cu care nu rezonez”.

Despre felul cum a reușit să se descopere pe ea însăși, dar și despre stilul ei de viață, Andreea Raicu vorbește duminică, de la ora 15.45, la Antena Stars.

×
Subiecte în articol: andreea raicu