x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Andrieş şi Mitran, doi “crai de curtea veche”

Andrieş şi Mitran, doi “crai de curtea veche”

de Dana Andronie    |    15 Apr 2009   •   00:00
Andrieş şi Mitran, doi “crai de curtea veche”

Într-o lume în care am fost învăţaţi că viaţa bate filmul, Alexandru Andrieş şi Aurel Mitran au demonstrat că, indiferent de timp, indiferent de vreme sau vremuri, indiferent de criză, dincolo de toate se pot face spectacole, că prietenia rămâne şi durează chiar şi 30 de ani.



Alexandru Andrieş ne propune o altfel de aniversare: 30 de ani alături de acelaşi impresar - Aurel Mitran. "Asta nu pentru a înregistra recordul de a fi primul artist care îşi sărbătoreşte lunga colaborare cu impresarul, ci pur şi simplu să vă spună, cinstit şi argumentat, că a venit momentul reîntâlnirii cu aceia care au fost făcuţi pionieri la Doftana, cu cei care şi-au lăsat copiii să facă acelaşi lucru, cu cei care nu «au prins» vremurile acelea, dar care, într-un fel sau altul, au fost alături de noi.

Aşadar, Alexandru Andrieş şi impresarul său vă invită la cinema! 11 mai, ora 19.30. Cinematograful Patria", se arată într-un comunicat delicios trimis, bineînţeles, de impresarul în cauză. Cei doi protagonişti sunt prin definiţie doi "crai de curtea veche" şi, ca atare, nu se sfiesc să ne arate că mai există o asemenea specie, în ciuda trendului din showbiz-ul mioritic.

"Odată, într-o ţară ce avea o capitală ce se mândrea cu cel mai lung cârnat, cu cei mai mulţi Moşi Crăciuni, care toţi, toţi, toţi alergau să se înscrie în Guiness Book, s-a întâmplat ceva normal: două persoane de acelaşi sex, născute în aceeaşi zodie, la o diferenţă de un an şi două zile să nu îşi dorească să îi pună pe Moşi Crăciuni să mănânce cel mai lung cârnat, nici pe bucureşteni să înghită la nesfârşit... recorduri.

Două persoane foarte tinere, cu o logică aparentă a vremurilor s-au hotărât să încerce să spună tuturor celor care au rămas, celor care sunt şi celor care încă nu au plecat că în curând vor fi 30 de ani de când s-au hotărât să bată palma şi să facă spectacole.

Ce repede trece timpul dacă nu ai o dimensionare a cârnatului sau a Moş Crăciunilor şi ce repede s-a transformat Moş Gerilă în sute de Moşi Crăciuni parţial europarlamentari şi tot parţial... color! «Craii de curtea veche» vă aşteaptă la un concert cum era acum 30 de ani: Alexandru Andrieş - doar el şi chitara sa, luni, 11 mai, ora 19:30, la Cinema Patria."

Ce oameni! Ce caracter! Ce muzică! Ce poveste!
Să le dea Dumnezeu sănătate, pentru că este nevoie să existe un impresar ca Aurel Mitran şi un artist ca Alexandru Andrieş!

Preţul biletelor este de 40 de lei, 50 de lei şi 60 de lei. Biletele au fost puse în vânzare la Cinematograful Patria, Sala Palatului, Magazinul Muzica, Teatrul Nottara, Teatrul de Comedie, Librăriile Cărtureşti şi www.bilete.ro.

"Ce repede trece timpul dacă nu ai o dimensionare a cârnatului sau a Moş Crăciunilor şi ce repede s-a transformat Moş Gerilă în sute de Moşi Crăciuni parţial europarlamentari şi tot parţial... color! «Craii de curtea veche» vă aşteaptă la un concert cum era acum 30 de ani: Alexandru Andrieş - doar el şi chitara sa"
 de la impresarul Aurel Mitran citire

×
Subiecte în articol: antimonden andries