x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Angie Cobuț, drift-uri cu mașina: “Am zis că nu mă tem, dar îmi este foarte frică!”

Angie Cobuț, drift-uri cu mașina: “Am zis că nu mă tem, dar îmi este foarte frică!”

07 Iul 2018   •   10:48
Angie Cobuț, drift-uri cu mașina:  “Am zis că nu mă tem, dar îmi este foarte frică!”

Angie Cobuț, fostă concurentă în cel de-al treilea sezon al show-ului culinar “Chefi la cuțite, este invitata specială a emisiunii Refresh by Oana Turcu”, difuzată duminica aceasta, de la 15:45, la Antena Stars. Ediția va fi una condimentată, pentru că Angie va avea parte de o experiență care-i va crește pulsul la maximum, drift-uri cu mașina: “Am zis că nu mă tem, dar îmi este foarte frică. Mi-au sărit toate brățările!.

Alături de Claudiu Adam, un pilot talentat în vârstă de doar 14 ani, ardeleanca își va lua inima în dinți și va accepta provocarea unei curse cu peripeții, în care reacțiile și replicile sale vor face deliciul telespectatorilor. Mai mult, experiența palpitantă îi va trezi lui Angie Cobuț amintiri legate de o relație de dragoste pe care a avut-o cu un inginer italian ce lucra la Formula 1: Eu am fost pe pistă cu mașini de curse care mergeau cu 300-400 kilometri pe oră. Dar cum m-a dus copilul acesta...e de 15 ori mai tare senzația! E impresionant. Am crezut că ne-am răsturnat la un moment dat!”. Și pentru că nicio întâlnire nu este completă fără o mică discuție despre bucătărie, una dintre marile ei pasiuni, Angie va face schimb de rețete dulci cu tânărul pilot, care este și el fan al show-ului culinar de la Antena 1.

Plină de energie și mereu cu zâmbetul pe buze, invitata se va destăinui în fața camerelor și va vorbi despre parcursul ei înainte de a deveni cunoscută prin intermediul show-ului culinar, dar și despre relația sa cu Cătălin Scărlătescu, duminică, în cadrul celei mai noi ediţii a emisiunii “Refresh by Oana Turcu”, de la 15.45, la Antena Stars.

 

×
Subiecte în articol: Angie Cobuț