x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Animal X n-ar mai pleca din Ibiza!

Animal X n-ar mai pleca din Ibiza!

de Dana Cobuz    |    21 Aug 2010   •   00:00
Animal X n-ar mai pleca din Ibiza!

La sfârşitul lunii iulie, băieţii de la Animal X şi-au făcut bagajele şi au plecat în cea mai însorită insulă a Spaniei, Ibiza, cu scopul de a-şi petrece acolo o lună de distracţie şi muncă pentru noul album.



De patru ani visează rockerii la această expediţie, dar abia în 2010 şi-au permis vacanţa de creaţie pentru care au fost nevoiţi să adune echipamentele necesare într-un studio mobil. Ibiza este cunoscută drept insula DJ-ilor. Dar muzica club şi house nu-i deranjează, ba chiar îi încântă pe cei de la Animal X, care vor să abordeze în noile compoziţii stiluri diferite, de la DnB la dub step, de la alternativ la rock&base sau chill-out sessions. Toate "asezonate" cu spiritul muzicii din Ibiza.

După o călătorie plină de peripeţii, în care King Tzapu a rămas fără camera de filmat - furată pe aeroportul din Barcelona, şi în care toată trupa a purtat de grijă echipamentelor de studio şi instrumentelor, "animalele" s-au cazat într-o casă din nordul insulei, o proprietate situată pe un deal împădurit, împrejmuită de măslini, arbori de acacia, smochini, tufe de rozmarin, migdali şi lămâi. La plecarea din România, Hienă, King Tzapu, Vierme, Martziano şi Greiere plănuiau să se exileze doar o lună şi poate un pic, dar nu şi-au luat bilete decât "dus". Cu întorsul e mai greu: nici până azi nu s-au hotărât cât să mai stea în Ibiza. Teoretic, îi bate gândul de o lună în plus faţă de planul iniţial. Totul depinde însă de ritmul în care reuşesc să adune materialul muzical pentru cel de-al nouălea album. Şi ritmul pare destul de lent, fiindcă şi atracţiile insulei nu-i prea lasă să stea în casă, să "muncească".

Cluburi, concerte, scufundări, plajă, croaziere, pescuit, prieteni, soare, Mediterana şi fete frumoase. Credeţi că nu sunt suficiente ispite? Aventura botezată Ibiza Xperience poate fi urmărită în "detaliu", cu fotografii proaspete şi scurte informaţii date chiar de protagonişti pe pagina de Facebook a celor de la Animal X.

×
Subiecte în articol: antimonden