x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Anna Lesko vrea sa-si ia revansa in fata lui Cheloo

Anna Lesko vrea sa-si ia revansa in fata lui Cheloo

05 Feb 2004   •   00:00

Anna Lesko si Cheloo pornesc din nou la vanatoare de cool in editia de vineri a emisiunii "Cool Hunting" de la Antena 1!

Si de aceasta data, cele doua vedete au primit teme extrem de incitante, care au purtat-o pe Anna Lesko prin diverse medii creative din Bucuresti, iar pe Cheloo l-au dus pana la Bacau.
Pentru a gasi cool-ul de provincie, Cheloo a decis ca Bacaul ar fi mediul cel mai potrivit pentru cauta ri, deoarece atmosfera de la concertele date de el in acel oras i s-a parut fantastica. Ajuns in orasul moldovenesc, Cheloo a umblat prin licee, pe strazi si in final i-a venit ideea sa apeleze la presa pentru a-i face pe cei mai interesanti tineri din Bacau sa vina la el. Hunterul s-a dus la un post local de radio, si-a anuntat prezenta in oras si le-a dat intalnire celor mai cool tineri din oras intr-un parc. Dupa indelungi discutii cu cei sositi la inta lnire, Cheloo si-a ales concurentul: un elev de liceu care i-a aratat vedetei ce i se pare lui cool prin Bacau, ce face impreuna cu prietenii si ce ii place cel mai mult sa vada dimineata, in drumul pe care il parcurge de fiecare data pe jos, spre scoala. Anna Lesko a trebuit sa descopere intr-o singura zi cel mai cool job si s-a orientat rapid spre medii creative. La o agentie de publicitate, Anna a stat de vorba cu un tanar de la departamentul de creatie, un artist fotograf i-a oferit vedetei ocazia de a vizita un studiou foto si de a discuta despre aceasta meserie, o eleva la scoala de machiaj profesionist i-a vorbit Annei despre secretele jobului, unul dintre cei mai tineri stilisti din tara a fost un interlocutor fascinant, iar un barman dintr-o cafenea a dezvaluit cateva dintre atributele acestei meserii invecinate cu cea de psihanalist. Pana la urma, muzica a fost domeniul din care Anna si-a ales concurentul, iar telespectatorii vor trebui sa decida daca a facut o alegere buna.

Scorul la "Cool Hunting", 2-0 pentru Despot
Cea de-a patra emisiune din seria "Cool Hunting" este difuzata vineri, 6 februarie, de la ora 23:45. Disputa dintre ei este cea de-a doua din cadrul infruntarii dintre Anna Lesko si Cheloo - prima fiind castigata de rapperul formatiei Parazitii. Celelalte doua meciuri, care i-au avut ca protagonisti pe Adrian Despot si Marius Moga, au fost castigate de primul. Daca Anna Lesko va egala situatia sau daca Cheloo va ajunge la "cota" lui Adrian Despot vom vedea vineri.

SEBASTIAN S. EDUARD

×
Subiecte în articol: antimonden cheloo anna anna lesko