x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Antonio Banderas a dezvăluit câteva amănunte despre prima colecţie de modă realizată de el

Antonio Banderas a dezvăluit câteva amănunte despre prima colecţie de modă realizată de el

31 Mar 2016   •   22:10
Antonio Banderas a dezvăluit câteva amănunte despre prima colecţie de modă realizată de el

Actorul spaniol Antonio Banderas a dezvăluit câteva dintre ţinutele din prima colecţie de modă realizată de el în calitate de designer, care urmează să fie pusă în vânzare în luna august, scrie joi ziarul ''El Mundo''.

Intitulată ''Antonio Banderas Design by SELECTED'', de la numele firmei daneze cu care a colaborat vedeta, colecţia oferă produse comode, de calitate şi la preţuri accesibile, cu ajutorul cărora ''bărbaţii să se simtă mai siguri pe ei'' şi, ''totodată, mai frumoşi''. Apreciatul cineast propune atât haine sport, cu jeanşi şi geci, cât şi costume elegante, amintind de bogata lui experienţă pe covorul roşu al multor festivaluri, premiere de film şi evenimente mondene.

''Am încercat să transferăm senzaţia de eleganţă la diferite aspecte ale vieţii cotidiene, reflectând acest lucru în fiecare pantalon, geacă de piele şi, evident, costum'', a explicat Antonio Banderas.

Deşi a trăit mulţi ani în SUA, datorită carierei sale artistice şi lungului său mariaj cu actriţa Melanie Griffith (de care a divorţat în 2015), el nu şi-a pierdut niciodată afecţiunea pentru locurile natale. Aşa încât starul născut în oraşul Malaga din sudul Spaniei a ales drept detalii '' cu care oamenii să poată recunoaşte noua colecţie'' elemente legate de Mediterana. Aceasta ''a avut o mare influenţă în viaţa mea şi, de aceea, am inclus piese vestimentare inspirate din albastrul mării, ca omagiu adus Spaniei şi originilor mele'', a mai spus actorul, care şi în acest an şi-a respectat obiceiul de a petrece Paştele în oraşul său de baştină, participând activ şi la procesiunile religioase organizate cu acest prilej. AGERPRES/

×