x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Anunț OFICIAL. Cine o va înlocui pe Simona Gherghe la Acces Direct

Anunț OFICIAL. Cine o va înlocui pe Simona Gherghe la Acces Direct

27 Mar 2017   •   12:58
Anunț OFICIAL. Cine o va înlocui pe Simona Gherghe la Acces Direct

Doar câteva săptămâni o mai despart pe îndrăgita prezentatoare a Antenei 1, Simona Gherghe, de cel mai important moment din viaţa sa – venirea pe lume a micuţei sale, aşa că vedeta a decis să intre în concediu prenatal, pentru a se putea pregăti de marea întâlnire.

Începând din 3 aprilie, de la ora 17:00, Mirela Vaida le va da întâlnire telespectatorilor, în platoul „Acces Direct”, cu cele mai importante subiecte mondene, dar şi cu poveşti de viaţă emoţionante şi invitaţi speciali.

 

„Am primit această propunere cu bucurie, dar şi cu responsabilitate, pentru că este o emisiune foarte importantă a postului, una longevivă şi foarte urmărită şi totodată o emisiune cu un mare impact emoţional. E un gen de emisiune pe care nu l-am mai făcut şi din care voi avea de învăţat, însă mă bucur să am alături o echipă foarte sudată şi cu multă experienţă, iar dacă ei şi-au pus baza în mine, atunci nu pot decât să îmi doresc să nu îi dezamăgesc”, a declarat Mirela Vaida, iar Simona Gherghe a completat: „Mirela e un om foarte muncitor. Plec liniştită, pentru că emisiunea şi echipa rămân pe mâini foarte bune!”.

 

Pe cele două vedete le leagă o prietenie veche, iar în ultima perioadă au petrecut şi mai mult timp împreună: „De când am început filmările pentru „2k1”, eu şi Simona împărţim acelaşi platou, mai ales că ne mai leagă un amănunt important, Simona a aflat că e însărcinată în seara în care a plecat de la botezul băieţelului meu, Vladimir!”, a povestit Mirela, continuând: „eu ştiu cel mai bine cum este să îţi anunţi echipa că vei lipsi o perioadă de pe post şi cât de important este să fii susţinut în cel mai frumos eveniment din viaţa ta. Îmi doresc din inimă ca telespectatorii să mă primească în casele lor cu plăcere, iar eu sper să duc la bun sfârşit această mare responsabilitate, de a-i ţine locul Simonei Gherghe, care este o emblemă a Antenei 1 şi pe care abia o aştept să se întoarcă, să ne plimbăm împreună cu copiii în parc!”, a mărturisit Mirela Vaida.

 

Astfel, din 3 aprilie, în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 17:00, Mirela le dă întâlnire telespectatorilor cu cele mai importante subiecte mondene, invitaţi speciali şi poveşti emoţionante, cărora echipa „Acces Direct” va încerca să le găsească rezolvarea, acordând totodată o atenţie deosebită copiilor talentaţi din toate domeniile.

 

Tot cu Mirela, telespectatorii se întâlnesc şi în cadrul emisiunii „2k1”, difuzată în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 14:00, iar sâmbăta îndrăgita prezentatoare le aduce telespectatorilor o ediţie specială, cu vedete, începând cu ora 17:00.

×
Subiecte în articol: simona gherghe mirela vaida Acces Direct