x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Anunţ ŞOC pentru fanii serialului "Anatomia lui Grey"

Anunţ ŞOC pentru fanii serialului "Anatomia lui Grey"

21 Aug 2013   •   09:21
Anunţ ŞOC pentru fanii serialului "Anatomia lui Grey"
Actriţa Sandra Oh, interpreta personajului Cristina Yang din serialul "Anatomia lui Grey/ Grey's Anatomy", a anunţat că va părăsi seria TV la sfârşitul celui de-al 10-lea sezon.

Al 10-lea sezon al serialului "Anatomia lui Grey" va debuta pe micile ecrane din Statele Unite pe 26 septembrie, iar ultimul episod al acestui sezon va fi difuzat în primăvara anului viitor, informează contactmusic.com.

Sandra Oh a interpretat rolul medicului Cristina Yang încă din primul sezon al show-ului, difuzat în 2005.

"A fost un mare privilegiu să interpretez personajul Cristina Yang. Sunt în acelaşi timp tristă şi încântată să văd unde o va duce acest ultim sezon al ei", a declarat actriţa americană de origine asiatică.

 Totodată, Sandra Oh a spus că nu regretă decizia de a renunţa la acest rol întrucât simte că a "explorat şi crescut" personajul Cristina Yang "total" şi "complet".

În ciuda anunţului făcut de Sandra Oh, care interpretează unul dintre personajele principale din serial, alături de Dr. Grey (Ellen Pompeo), Dr. Bailey (Chandra Wilson) şi Dr. Karev (Justin Chambers), producătorii serialului au spus că "Anatomia lui Grey" nu se va încheia după cel de-al 10-lea sezon.

Serialul "Anatomia lui Grey", produs de studiourile ABC, este câştigătorul a 37 de premii internaţionale, dintre care două Globuri de Aur: în 2006, acordat Sandrei Oh (interpreta Cristinei Yang) - cea mai bună actriţă în rol secundar într-un serial TV, iar în 2007 - pentru cel mai bun serial de televiziune. Actorii din rolurile principale, dar şi serialul în sine au mai obţinut alte 95 de nominalizări (Emmy, Globul de Aur) de la debutul producţiei pe micile ecrane, în 2005.


×
Subiecte în articol: anatomia lui grey serial