x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Atenţie, miri şi mirese la apă!

Atenţie, miri şi mirese la apă!

de Anca Stanescu    |    11 Iul 2008   •   00:00
Atenţie, miri şi mirese la apă!

Au făcut valuri atît înainte, cît şi la nuntă. Ultima dată a fost pe bune! Care sînt VIP-urile ce au ales să fie mîngîiate de briza apei atunci cînd şi-au jurat pe eternitate că vor servi şi sprijini cauza măritişului sau a însurătorii?

Au făcut valuri atît înainte, cît şi la nuntă. Ultima dată a fost pe bune! Care sînt VIP-urile ce au ales să fie mîngîiate de briza apei atunci cînd şi-au jurat pe eternitate că vor servi şi sprijini cauza măritişului sau a însurătorii?

 
De parcă nu i-a fost suficient cît este de intrat la apă, Irinel Columbeanu s-a gîndit să-i ofere Monicăi moşiile sale şi jurămintele veşnice pe malul lacului Snagov. Nunta lor a fost concepută ca o poveste hidrologică, cu porumbei albi şi-o mireasă care n-a avut rău de vapor, ci de sarcină. Se pare că mirilor li s-a cam dus combustibilul care-i făcea să plutească pe aburii amorului, aşa că au eşuat rapid la ţărmul nemulţumirilor. Probabil că i-a cam tras curentul apei... în direcţii diferite!

A tăcut chitic vreme de o lună. În faţa nevestei, căreia nu i-a suflat o vorbuliţă despre planurile sale înalt religioase. Însă Mihai Mărgineanu ştia ce face. A pregătit în detaliu o seară mai mult ca perfectă, pe plaja din Vama Veche. Briza mării şi prietenii au fost martorii unirii artistului cu Andreea în faţa lui Dumnezeu. Înseamnă că pe Mihai nu-l "iubeşte" numai femeile, ci şi valurile spumoase ca şampania...

 
EI DOI ŞI OCEANUL. Să vezi Hawaii şi apoi să te măriţi. Fără prieteni gălăgioşi. Fără părinţi. Fără blitzuri. Isprava a fost săvîrşită de Nicoleta Drăgan, fosta componentă a trupei HI-Q. Ea şi-a oficializat relaţia cu sexosul handbalist Marius Novac departe, departe de lumea dezlănţuită şi poluată, tocmai pe malul Oceanului Pacific. De aici, cei doi au ajuns în deşertul din Arizona. Şi-or fi făcut provizii suficiente de apă?

 
BRIZA DE TÎNCĂBEŞTI. E ceva să nu te laşi de tratament pentru pori nici la propria-ţi nuntă! Iar vaporii ajută pielea lăsată şi-i îmbunătăţesc circulaţia. Israela şi-a urmat visul de iubire pentru Liviu pînă la pontoanele Lacului Tîncăbeşti. Unde s-a oprit pentru una bucată de nuntă. Din păcate, repaosul va fi mai lung decît cel planificat, mireasa alegîndu-se cu o fractură de bazin care o va ţintui la pat o lună. Un domn care a încercat s-o fure s-a prăbuşit cu toată greutatea peste ea. Dacă era atîta umezeală în jur...


DINU ARE MORCOV. Şi nu şi-l va scoate pînă în jurul datei de 30 august, cînd intenţionează să-şi pună pirostriile. De ce nu a bătut în cuie solide data nunţii? Pentru că se teme... de ploaie. Vrea un cer calm la nunta sa. Un văzduh care să nu-i ude ţinutele iubitei Deea, una mai interesantă decît alta: de prinţesă, respectiv mini, mai lejeră. Cei doi îndrăgostiţi vor ca nunta lor să aibă lustru de show 100% impecabil. De aceea au ales malul mării, mai precis plaja din Staţiunea Jupiter, pentru a le găzdui atît cununia civilă, cît şi cea religioasă. Deşi se declară înconjuraţi de un torent de iubire, amorezii sînt de-a dreptul înspăimîntaţi de stropii care ar putea să le strice ploile la nuntă. Mihai Trăistariu şi-a luat inima-n dinţi, pe Ioana, iubita sa, dar şi pe cea mai bună prietenă a acesteia şi a plonjat... în apropierea Mării Negre, pe plaja de la Nisipurile de Aur, din Bulgaria. Nu s-au jucat cu lopăţelele, ci de-a inelul de logodnă. Emoţionat peste măsurile celor cinci octave ale vocii sale, Mihai a îngenuncheat pe nisipul fierbinte şi i-a mărturisit Ioanei cererea expresă a corazonului. Nunta? La anul, într-un cadru de poveste.

×
Subiecte în articol: antimonden