x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Au studii, dar n-au audienta pe masura

Au studii, dar n-au audienta pe masura

22 Sep 2004   •   00:00

S-a demonstrat ca succesul nu sta in numarul de diplome. Televiziunile sunt pline de vedete care au ramas doar cu liceul, dar se afla in top. Exista si prezentatori care, desi au scoala, n-au audienta.

CATALINA IANCU

Mihaela Radulescu a inceput vreo trei facultati, dar n-a terminat nici una. De fiecare data cand si-a pus in gand sa se puna cu burta pe carte ca sa nu ramana mai prejos decat colegele ei, s-a intamplat sa se iveasca vreun proiect care ii ocupa tot timpul. Sau pur si simplu s-a plictisit.

Asa se face ca in CV-ul ei a ramas, la capitolul studii, doar liceul. Ce sa mai piarda vremea prin scoli daca tot se afla in top? La aproape toate televiziunile la care a lucrat, insa, Mihaela s-a descurcat excelent. Are carisma, are dictie, e frumoasa si mai toate emisiunile pe care le-a avut au fost in direct. Si nu e de ici, de colo sa fii gazda unui astfel de show, unde neprevazutul se iveste la orice pas. Cabral pare a fi el insusi "Un barbat adevarat". Dar scoala nu i-a prea placut. S-a oprit tot la 12 clase, dupa care a facut Scoala de Antrenori. Cu toate acestea, actuala lui emisiune se bucura de succes.

Ca mai toate fotomodelele, Nicoleta Luciu are doar… scoala vietii. Totusi, vedeta Playboy a pus umarul la toate emisiunile la care a facut figuratie. Iar telespectatorii au indragit-o fiindca, trebuie sa recunoastem, arata foarte bine. La CV-urile lui Tociu si Palade, de pe site-ul televiziunii National TV, la sectinea "Studii" nu scrie nimic. Si ce-i cu asta? Comicii au multi admiratori in randul telespectatorilor.

SUNT TOBA DE CARTE, DAR N-AU AUDIENTA. Bine s-a zis despre Andrei Gheorghe ca e om de radio! In ceea ce priveste televiziunea, nu se poate lauda cu ratinguri fabuloase. Desi studii are, si experienta, fiindca, dupa cum se stie Gheorghe este profesor de limba rusa, in ceea ce priveste audienta, n-a reusit sa rupa gura targului. La fel Gianina Corondan.

A absolvit ATF, dar cu toate studiile de actorie, matinalul Gianiei n-a reusit sa faca fata concurentei. Iulia Fratila are chiar doua facultati. Dreptul, terminat in urma cu cativa ani, si cu nota mare la licenta, si cu diploma. In plus, este si studenta la Facultatea de Psihologie a Universitatii "Titu Maiorescu". Insa emisiunile ei n-au putut rivaliza cu retetele de succes gasite de televiziunile concurente. Malvina si Albertina au ales Facultatea de Limbi si Literaturi straine, respectiv Dreptul, dar "Cuptorul magic" le-a ars in ceea ce priveste ratingul. Un caz aparte este Cristina Teodorescu. Nu numai ca nu s-a situat niciodata in topuri, dar chiar a ramas fara emisiune, o buna bucata de vreme. Blonda a terminat facultatea de Relatii Internationale. Insa nici unul dintre show-urile pe care le-a prezentat n-a rezistat. N-a ajutat-o nici macar faptul c-a pozat in Playboy.

AU CARTE, AU PARTE. Fara discutie, Andreea Marin este cea mai buna. Este al cincilea an de cand "Surprizele" sunt la inaltime. Asta bineinteles, si datorita gazdei, care este mereu o prezenta agreabila. O dovedesc cotele de audienta, care o situeaza mai tot timpul in frunte. Andreea a absolvit Universitatea din Iasi, urmand apoi cursurile de specializare in domeniul jurnalismului si relatiilor publice la "Thompson Fundation" si la Universitatea din South California. Dupa ce a terminat Facultatea de Instalatii din Bucuresti, Mircea Radu si-a completat studiile. A ales Columbia School of Journalism (SUA) si Scoala de Jurnalism BBC. Si, dupa cum se stie, dr. Love spulbera concurenta. Raluca Moianu a absolvit colegiul francez "Luis Pasteur", Facultatea ce Chimie, apoi Scoala de Radiojurnalism BBC. Dan Negru ne-a spus ca a "terminat facultatea de Drept fara licenta si Facultatea de Jurnalistica cu licenta, dar tot degeaba". Nu e chiar asa, caci peste tot pe unde a fost Negru s-a descurcat bine. Teo a dat si ea gata Facultatea de limbi straine, sectia engleza-araba, unde la materia din urma a avut-o profesoara pe Mioara Roman.

  • SEXY. Nicoleta Luciu are "facultatea" frumusetii - foto

    FOLCLORUL CONTRAATACA

    Andreea Banica si Ionut Dolanescu (foto) si-au impartit succesul astfel: el are studii, ea are corp de manechin. In vreme ce blonda n-are facultate, ci numai Scoala Populara de Arta, Ionut a absolvit Conservatorul din Bucuresti in anul 1996, la sectia Teologie muzicala, specializarea muzica bizantina. Dupa terminarea facultatii, el s-a inscris la studii de Master, pe care le-a terminat cu brio. Timp de doi ani (intre 2001 si 2003) a studiat canto-clasic la Paris, la conservatorul "Serghei Rachmaninov", unde i-a avut ca profesori pe soprana Viorica Cortez si pe maestrul Corneliu Fanateanu. Ii place sa spuna ca, de fapt, canta de cand s-a nascut. Insa a debutat la varsta de 9 ani, cand a avut primul sau concert alaturi de mama si de tatal lui, spectacol la care a facut senzatie.
    Despre colega lui de prezentare va putem spune doar ca face parte din trupa Blondy.

    SINCER

    "Am terminat facultatea de Drept fara licenta si Facultatea de Jurnalistica cu licenta, dar tot degeaba" - Dan Negru

    STUDIOASA

    "Am urmat cursurile colegiului francez "Luis Pasteur" si "Sf. Sava" si sunt absolventa a Facultatii de Chimie, Universitatea Bucuresti. Apoi m-am inscris la Scoala de Radiojurnalism BBC" - Raluca Moianu

    "SURPRIZELE" SUNT IN FRUNTE

    La prima editie din acest sezon, "Surprizele" au rupt gura targului. Astfel, emisiunea prezentata de Andreea Marin a situat din nou TVR 1 pe pozitia de lider in clasamentul audientelor cu o medie de 1.138.000 de telespectatori. Pe durata show-ului, intre orele 20:00-23:00, televiziunea nationala a punctat o medie de audienta de 10,6 si o cota de piata de 25,8%, ceea ce a facut din TVR 1 liderul serii. Surprizele au inregistrat minutul de aur al audientei la ora 21:14, cand in fata televizoarelor se aflau 1.692.000 de romani, ceea ce reprezinta un rating de 15,8% si o cota de piata de 36,1%, date care au fost furnizate de TNS-AGB International. (foto)
  • ×
    Subiecte în articol: antimonden scoala studii facultatea terminat