x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Audițiile XFactor. Cadou neașteptat pentru Răzvan Simion, de ziua lui, de la Horia Brenciu

Audițiile XFactor. Cadou neașteptat pentru Răzvan Simion, de ziua lui, de la Horia Brenciu

09 Aug 2016   •   18:30
Audițiile XFactor. Cadou neașteptat pentru Răzvan Simion, de ziua lui, de la Horia Brenciu

Ziua de naștere a lui Răzvan Simion (8 august) a fost motiv de bucurie pentru jurații XFactor, la audițiile care se desfășoară zilele acestea la Palatul Copiilor din Capitală.

Prilej pentru Ștefan Bănică, Delia, Horia Brenciu și Carla’s Dreams să-l sărbătorească pe prezentatorul show-ului și să se chestioneze unul pe altul ce i-a luat acestuia, la aniversarea celor 36 de ani.

Dacă Ștefan Bănică a mărturisit, zâmbind, că " i-am luat 100 de euro din buzunar!", Horia Brenciu i-a făcut o dedicație muzicală specială, care a determinat-o pe Delia să-și întrebe colegul dacă a băut, cumva, apă... micelară.

Răzvan nu s-a mulțumit doar cu dedicația și a insistat să afle de la Brenciu ce i-a adus în dar. „Toată dragostea mea”, a replicat acesta. "Mie să-mi spui, te rog, cum ai împachetat-o!", nu s-a lăsat Răzvan.

Cum a continuat savurosul schimb de replici, telespectatorii Antenei 1 vor afla în această toamnă, în cel de-al șaselea sezon al show-ului “XFactor”.

 

 

 

 

×
Subiecte în articol: x factor razvan simion auditii aniversare