x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Avanpremiera - Botezatu se extinde

Avanpremiera - Botezatu se extinde

de Catalina Iancu    |    Libiu Mateescu    |    17 Oct 2006   •   00:00
Avanpremiera - Botezatu se extinde

Mare mondenitate mare in week-end la Brasov. "Catalin Botezatu" si-a deschis portile. Nu pe-ale sufletului, ci pe cele ale unui nou magazin. Cu aceasta ocazie, designerul a scos pe catwalk nu mai putin de trei colectii.

Sambata seara, lumea mondena s-a inghesuit la "Catalin Botezatu". "Cel mai bun designer din Europa", distins recent in Italia cu acest titlu, a dorit sa vina in intampinarea ardelenilor care s-au plans ca, pentru a fi in pas cu moda, trebuie sa se deplaseze pana la Bucuresti. Asadar, Bote si-a deschis in cadrul Galeriilor Corona din Brasov un nou magazin, cel mai luxos din cate detine pana acum. Daca e aranjat in alb si negru si e dotat cu candelabre Armani, va dati seama!

DE 3 X PE PODIUM. Cu aceasta ocazie, designerul a prezentat nu mai putin de trei colectii: lenjerie intima alb-negru pentru doamne, lenjerie intima pentru barbati "garnisita" cu cristale Swarovski si, bineinteles, o colectie haute-couture. "Creatiile prezentate in week-end reprezinta cele mai bune colectii pe care le am in acest moment si vor fi incluse in marile prezentari de moda alaturi de cele ale lui Versace, Galiano, Cristian Lacroix si Gucci", a spus Catalin Botezatu. Cu o zi inainte, Bote a ales cu mana lui brasovence dornice sa-i prezinte tinutele, dar le-a selectat numai pe cele cu silueta de viespe si inaltimea de peste 1,75 m. Prezentarile au alternat cu momente asigurate de trupa de dans "Exotic Dreams". Dupa eveniment, prietenii creatorului de moda, dar si manechinele acestuia s-au mutat in discoteca Theatre, unde au petrecut pana la ora 5:00 dimineata. Aceasta este doar o avanpremiera pentru o alta petrecere care se anunta a fi una incendiara: la 20 octombrie, "copilul teribil al modei romanesti" va aniversa la Clubul Bamboo zece ani de activitate.

×
Subiecte în articol: antimonden