x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Baietii de la LA s-au pricopsit din muzica

Baietii de la LA s-au pricopsit din muzica

30 Iul 2004   •   00:00

ZI DE VARA PANA-N TOAMNA

Cei trei componenti ai trupei LA - Liviu Varciu, Aurelian Ciocan si Adrian Zainea - au cunoscut inca de la lansarea lor un succes fulminant. Astazi vedem o trupa care supravietuieste prin gloria anilor trecuti.
HORATIU TUDOR

In 1999, single-ul "Femeia" inregistra un numar fantastic de exemplare vandute, nu mai putin de 600.000.

LOVITURA. Dupa acest succes uluitor, baietii semneaza un contract cu casa de discuri Alpha Sound, in valoare de 30.000 de dolari, pentru urmatorul album. In 2000, albumul "Toata viata mea, numai tu si fara tine" nu se mai bucura de acelasi succes si se vand doar 100.000 de unitati. Un an mai tarziu, LA lanseaza hitul "Ochii tai" si o data cu acesta atinge un record de neegalat, cel putin pana acum, in Romania: un milion de discuri epuizate in cateva saptamani. A fost perioada cand trupa LA era contestata pentru genul manelistic pe care il aborda. Si-au schimbat stilul si imaginea in 2002, o data cu lansarea albumului "LA Club", piesa de rezistenta fiind "Nu renunt la tine", compusa de Laurentiu Duta. Anul trecut, LP-ul "In sufletul meu" nu a fost vandut decat in 30.000 de exemplare. Coplesiti de faima si bani, Liviu, Aurelian si Adrian isi consolidau gloria cu petreceri monstruoase, nu putine dintre aventurile lor fiind reflectate in paginile ziarelor.

FAIMA. Onorariul lor pe un spectacol era si el fabulos pentru acei ani, invartindu-se undeva in jurul a 1.000 de dolari. Chiar daca au aruncat cu zeci de mii de dolari pe fereastra, totusi au avut norocul de a gasi pe cineva care sa le administreze averea castigata in scurt timp.

Astfel, Liviu si-a ridicat, impreuna cu verisoara sa, Roxana Romanescu, o somptuoasa vila in valoare de 60.000 de dolari in statiunea Eforie Nord. Mai mult, are un service auto in Constanta si afirma ca este si manager la o firma de constructii. Aurelian Ciocan (Ake), alaturi de prietena lui, a demarat o afacere cu termopane.

Singurul care pastreaza legatura cu muzica este Adrian Zainea, care detine un studio muzical in Constanta. Daca ar fi sa faca un bilant al celor sase ani de cand au infiintat LA, aniversare ce va avea loc in aceasta toamna, baietii pot spune ca sunt impliniti.

Toti trei au case in Constanta si bani indeajuns incat sa nu duca grija zilei de maine. In ceea ce priveste viata sentimentala, cel mai nefericit pare a fi Liviu Varciu, un playboy care crede ca nu mai are credibilitate in fata femeilor din cauza deselor sale aventuri. Oricum, el pare si cel mai indiferent de ceea ce se intampla in jurul lui, ceilalti doi baieti parand a sti ce vor de la viata.

Reducere - Teapa la RATC Constanta

Turistul cazut din tren pe trotuarul din Gara Constanta citeste pe caroseria autobuzelor RATC anuntul generos ca "batranii nevoiasi beneficiaza de transport gratuit, elevii din familii sarace si studentii au 50% reducere".

AMAGIRE. Ce binecuvantare e gratuitatea generalizata, cand Litoralul e atat de scump pentru romani! Fara asemenea facilitati, sa te plimbi cu autobuzul te costa 10.000 lei, iar daca vrei sa te aventurezi in statiunea Mamaia, mai dai 10.000. Atentie, biletele de interior sunt valabile numai in Constanta! Chiar trei bilete de interior sa compostezi pentru ruta Constanta-Mamaia si tot te obliga taxatoarea sa iei bilet extravilan de 20.000 lei.

CUMPERI GRATUIT BILETE. Oare un pensionar, un student, un nevoias care nu-i de obarsie constanteana are aceleasi facilitati mult laudate-n autobuze? "Nuuu! Doar studentii de la universitatile de stat din Constanta au reducere, si asta numai in timpul anului universitar. Nuuu! Doar batranii nevoiasi din Constanta, cu pensii sub 2.000.000, si persoanele cu handicap din oras au transport gratuit", explica surprinsa taxatoarea. Atunci intelegi ca anuntul ospitalier "Transport gratuit: batrani nevoiasi, elevi din familii sarace, studenti 50%" se dovedeste o minciuna umflata. Trei turisti studenti s-au urcat la capat de Constanta, au compostat bilete de interior a cate 10.000. Taxatoarea a venit. Le-a spus zambind ca biletele nu-s valabile. Atunci, bucurosi de veste, studentii au cumparat "gratuit" inca trei bilete pentru Mamaia, a cate 20.000 fiecare. (Radu Tutuianu)

LA CALD

  • CIPRIAN DINU A FOST LUAT DE VAL. Dorinta prezentatorului de la Radio 21 de a face o baie in mare era sa se implineasca mai repede decat si-ar fi inchipuit. Si inca la... munte! Ploaia torentiala i-a creat probleme si lui Ciprian. Aflat la o cabana aproape de Campina, impreuna cu parintii si cu un grup de prieteni, acesta a ramas blocat cand a vazut potopul care s-a abatut asupra regiunii. Si a ramas blocat si la propriu, caci apele au inundat complet drumurile de acces. Pana una-alta, s-au baricadat in casa si asteapta ca apele care au inconjurat-o sa se retraga. Mai ales ca prezentatorul trebuie neaparat sa ajunga pe Litoral, unde il asteapta caravana Liberty Parade, din care nu poate lipsi. (Catalina Iancu)

  • TOCIU SI PALADE, PANDITI PE LA COLTURI. Celebrul cuplu de comici are multi admiratori pe Litoral. Unora insa abia le ajung banii de mancare, asa ca 150.000 de lei, cat costa biletul la un spectacol, li se pare o adevarata avere. Dar romanii sunt ingeniosi. Dand ocol Teatrului de Vara din Mamaia, pentru a gasi un unghi din care se aude mai bine, turistii au descoperit un loc unde pot vedea scena. Teatrul este construit in asa fel incat din loc in loc exista spatii de vreo 30 de centimetri, unde sunt doar cateva grilaje. Printre ele poti vedea perfect pe scena, chiar si stand pe dinafara. Exista si o bordura folosita drept scaunel si o anexa pe post de loja. Asa se face ca, miercuri seara, trecatorii de ocazie s-au inghesuit pe la colturi sa-i vada pe Romica Tociu si Cornel Palade. (Catalina Iancu)

  • JEAN PALER NU-SI MAI AJUTA PRIETENII. In urma cu ceva timp, actorul a pus umarul la caratul unor lazi cu legume, aduse de un amic de-al sau pentru a le vinde. "M-am oferit sa-i dau o mana de ajutor. Atata i-a trebuit unui paparazzi. M-a fotografiat cu lazile de rosii in brate. In revista au scris ca mi-as fi deschis aprozar la malul marii, pentru ca din concerte n-as fi castigat suficient. M-a sunat pana si mama sa ma intrebe ce m-a apucat, daca m-am reprofilat. Pana si receptionera de la hotel m-a intrebat cum imi merge afacerea cu legume." De atunci, nu-si mai ajuta prietenii pana nu se asigura ca nu-l pandeste nici un fotoreporter. Iar de lazile cu rosii se fereste ca de dracu’. (Catalina Iancu)

    ZI DE VARA PANA-N TOAMNA - 30 iulie 2004

    Sexul pe plaja costa cat un sejur

    Duelul cu batranetea se da la Eforie Nord

    Cu vedere la plaja

    Litoralul azi
  • ×
    Subiecte în articol: antimonden constanta