x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Banica le-a avut pe Tanta si pe Luciu

Banica le-a avut pe Tanta si pe Luciu

02 Iul 2004   •   00:00

Stefan Banica Jr. a terminat filmarile noului clip. Piesa norocoasa se numeste "Veta", iar personajele care apar in videoclip sunt intruchipate de vedete precum Nicoleta Luciu si actorul George Ivascu.

ROXANA I. ANCUTA

Cu picioarele sprijinite pe spatarul scaunelor, George Ivascu, actorul Teatrului National, isi astepta randul la filmari. Bunul sau prieten Stefan Banica Jr. l-a rugat sa apara in videoclipul melodiei "Veta". Chiar daca si-a exprimat reticenta fata de acest gen de publicitate (reclama sau videoclip), Ivascu n-a ezitat sa accepte propunerea cantaretului. Astfel ca joaca pentru prima data intr-o asemenea productie.

George Ivascu este Peter cu mustata

In povestea cantata de Banica, Ivascu este vanator si saxofonist, imbracat precum Peter, prietenul lui Heidi, fetita muntilor. Ce are Ivascu in plus fata de Peter este mustata a la Hitler! "Imi place foarte mult muzica pe care o face Stefan, am toate albumele lui si acest clip nu mi se pare deloc obisnuit. De aceea, mi s-a parut interesant sa particip si eu la filmari", ne-a declarat actorul.

Dar iata care este scenariul relatat, pe scurt, de regizorul Bogdan Toader: "Este o poveste gen cartoon, despre o Veta blonda si un Pacala cu o vaca, care se intalnesc si se iubesc. Aici intervine amicul Cruger, dintr-un film de groaza. Mai sunt trei vanatori de munte care fac tot felul de smecherii, un Cupidon, jucat de Tanta de la Pro TV. Finalul este diabolic. Vin brancardierii de la Spitalul 9, ii iau pe toti in camasa de forta si-i baga intr-o duba, in afara de Luciu. Ea este cireasa de pe tort. Cu Nicoleta se incheie si clipul."

Tanta a stat cu "copanelele" la vedere

Filmarile au avut loc la Palatul Copiilor, intr-un decor rustic, colorat si foarte vesel, creat special pentru videoclip: un soare imens, o casuta, o vaca mobila, cativa pomi din carton si o lada de zestre pe care Veta si Pacala isi savarsesc iubirea. Ideea i-a apartinut chiar lui Stefan Banica, iar pe timpul filmarilor s-a comportat precum un veritabil regizor pentru ca mai tot timpul a dat indicatii de scena. Tanta lui Teo de la Pro TV crede ca a slabit. Poate si de aceea a filmat intr-un costum de balerina, cu o pereche de colanti albi si o fustita din voal. Parca era din Lacul Lebedelor, topaind in varful picioarelor si aratandu-si, din cand in cand "copanelele".

Nicoleta Luciu se transforma in Miss

"Uita-te la mine si spune-mi ca am slabit", ii zicea Tanta Nicoletei Luciu, in timp ce-i arata un picior. Acest Cupidon expandat a fost prins in hamuri, pentru ca din scenariu a facut parte si zborul prin cadru. "Sper sa ma ridice cu blandete... Am o problema... Sper sa ma tina macaraua", exclama Tanta inainte de repetitii.

Nicoletei Luciu i s-a oferit un rol pe care nu i-a fost deloc greu sa-l joace. Acela de Miss. Veta cea veritabila, jucata de o studenta la Actorie, cu doua cozi blonde, impletite, se metamorfozeaza, la un moment dat, in Miss, care nu-i altcineva decat Nicoleta Luciu. Personajul ramane acelasi, dar nu si actorii.

5.000 de dolari pentru "Veta"!

Filmarile pentru "Veta" au durat doua zile. Cel care s-a ocupat de vanataile de pe fetele personajelor, de obrajii rosii si buzele puternic conturate a fost Alexandru Radulescu, make-up artistul fetelor de la Blondy si cel care le-a machiat pe Delia Matache si pustoaicele de la Bamby in ultimele lor clipuri. "Veta" este cea de-a treia piesa de pe albumul "Zori de zi" - lansat anul trecut - care beneficiaza de videoclip. Acesta va aparea cel mai probabil peste doua saptamani, iar costurile de productie s-au estimat la cel putin 5.000 de dolari. Nu este pentru prima data cand Banica apeleaza la prezenta unor persoane publice pentru clipurile sale. Printre cele pe care cantaretul le-a ales sa fie vedete pe "parcela" lui se numara si brunetele Daniela Nane, Cosmina Pasarin si Andreea Marin, dar si tanara actrita Viorica Voda, blonda din "Filantropica" lui Nae Caranfil. Aceeasi Viorica pe care si cei de la Bosquito au pus ochii mai de mult, solicitand-o sa joace in "Pepita".
×
Subiecte în articol: antimonden veta tanta