x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Ben Affleck se întoarce acasă după ce a fost internat într-un centru de dezintoxicare

Ben Affleck se întoarce acasă după ce a fost internat într-un centru de dezintoxicare

06 Sep 2018   •   18:13
Ben Affleck se întoarce acasă după ce a fost internat într-un centru de dezintoxicare

Actorul american Ben Affleck a fost internat în urmă cu două săptămâni într-o clinică de dezintoxicare în care a primit tratament de specialitate împotriva problemelor pe care le are cu alcoolul, relatează ediţia online a ziarului spaniol ABC. 

Acesta nu a fost probabil cadoul pe care Ben Affleck credea că urma să îl primească pentru ziua lui de naştere, notează jurnaliştii spanioli. 

După ce a sărbătorit pe 18 august cu mare fast împlinirea vârstei de 46 de ani în restaurantul Nobu din Malibu în compania noii sale iubite, starleta Shauna Sexton, actorul a decis - cu ajutorul necondiţionat al fostei sale soţii, Jennifer Garner - să se interneze într-un centru de reabilitare ca urmare a problemelor sale cu alcoolul. 

După două săptămâni de la internare şi publicarea în presă a unor imagini stânjenitoare, în care actorul a fost văzut în timp ce era condus spre locuinţa lui de mama celor trei copii ai săi, Ben Affleck s-a întors acasă. 

Potrivit revistei People, Ben Affleck se poate bucura de un moment de repaus, cu condiţia să se menţină departe de alcool şi să accepte compania unui tutore şi a unui terapeut. 

"Începând de săptămâna trecută, Ben iese în fiecare zi din clinică pentru a face exerciţii acasă la el. Apoi se întoarce la centru pentru a-şi continua tratamentul", notează revista. 

Aspectul fizic al actorului reprezintă o ilustrare grăitoare a ravagiilor lăsate de dependenţa lui de alcool, afirmă jurnaliştii. 

Însă starul american se concentrează acum asupra exerciţiilor fizice şi, deşi clinica dispune de instalaţii moderne, sală de gimnastică şi piscină, Ben Affleck preferă să iasă să facă jogging şi să se antreneze la propria reşedinţă.

AGERPRES

×