x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Beni este un parinte popular

Beni este un parinte popular

de Adrian Vaduva    |    11 Iul 2005   •   00:00
Beni este un parinte popular

La sfarsitul saptamanii trecute, vedetele muzicii populare si de petrecere s-au adunat la un pahar cu tarie sau de vorba cu ocazia lansarii grilei de vara a postului Favorit.

Omul serii a fost Benone Sinulescu, care a cantat si a facut glume pe tot parcursul petrecerii. El este si moderatorul emisiunii saptamanale "Vreau sa fiu in Favorit". Scopul acestei productii, ca de altfel si al prezentatorului, este de a intinde o mana de ajutor tinerelor talente pentru a se putea impune in muzica populara romaneasca. Prin urmare, Beni devine "parintele popular" al acestor cantareti aflati la inceput de drum. Printre interpretii care au participat la petrecere s-au numarat: Elena Roizen, Ileana Ciuculete, Viorica si Ionita din Clejani, Daniela Condurache si multi altii.

APRECIERI. Ileana Ciuculete s-a declarat multumita ca, in sfarsit, cineva s-a gandit sa ofere o sansa de afirmare si interpretilor de muzica populara mai putin cunoscuti publicului larg. Interpreta a tinut sa-si spuna si parerea legata de mult comentata lege anti-playback. "In principiu este o initiativa buna. Insa consider ca oamenii care au adoptat-o n-au facut-o in cunostinta de cauza. Pe mine nu ma deranjaza sa cant pe bune intr-un spectacol. De altfel, la o nunta nu poti face playback. Dar cand sustii un concert si instalatiile de sunet sunt de doi bani, n-ai ce face si lasi CD-ul sa-ti faca treaba", ne-a explicat Ileana Ciuculete.

×
Subiecte în articol: antimonden