x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Beyonce le-a luat premiile americanilor

Beyonce le-a luat premiile americanilor

10 Feb 2004   •   00:00

Cea de-a 46-a editie a decernarii Premiilor Grammy, desfasurata duminica la Los Angeles, a gazduit toata lumea buna a muzicii.

Cantareata britanica Beyonce a iesit invingatoare la cinci din cele sase sectiuni la care a fost nominalizata. Trei dintre ele i-au fost decernate pentru "Cel mai bun album contemporan R&B" - "Dangerously in Love", "Cea mai buna piesa R&B" si "Cea mai buna interpretare feminina R&B". Cand a intrat in posesia premiului, Beyonc. a exclamat: "Oau, este incredibil. Sunt, intr-adevar, deosebit de onorata" si i-a multumit prietenului ei, rapper-ul Jay-Z, castigator a doua statuete Grammy. Pentru "Cea mai buna interpretare pop masculina", Justin Timberlake a obtinut un Premiu Grammy. In timpul discursului rostit cu aceasta ocazie, Justin si-a cerut inca o data scuze pentru incidentul petrecut la Super Bowl, cand a dezgolit sanul drept al lui Janet Jackson. Artistul a spus: "Ceea ce s-a petrecut a fost ceva involuntar, absolut regretabil, si va rog sa ma scuzati daca v-am jignit". Christina Aguillera, care a etalat un decolteu generos, si-a luat in primire premiul pentru "Cea mai buna interpretare pop feminina

Alti premianti
Luther Vandross a primit Premiul Grammy pentru "Cel mai bun cantec" - "Dance with My Father", "Cel mai bun album al unui cantaret R&B" si "Cea mai buna interpretare masculina R&B".
Grupul rock Evanescence, originar din Arkansas, a iesit castigator la categoria "Artistul debutat al anului" si a mai primit o statueta pentru "Cea mai buna piesa hard rock" - "Bring Me to Life".
Trupa britanica Coldplay a fost rasplatita cu premiul pentru "Cel mai bun single al anului", "Clocks".
Baietii de la Foo Fighters au primit premiul pentru "Cel mai bun album rock", in timp ce duo-ul White Stripes a fost rasplatit pentru "Cea mai buna interpretare a unui grup rock". Cea mai mare surpriza a fost premiul primit de Bill Clinton pentru "Cel mai bun album recitat pentru copii. (ANAMARIA PREDA)

×
Subiecte în articol: antimonden