x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Bianca se va săruta pentru prima dată cu Sorin, pe „Insula iubirii”

Bianca se va săruta pentru prima dată cu Sorin, pe „Insula iubirii”

10 Iul 2017   •   13:47
Bianca se va săruta pentru prima dată cu Sorin, pe „Insula iubirii”

Cel de-al 11-lea episod al emisiunii „Insula iubirii”, care va fi difuzat luni, 10 iulie, de la ora 20:30, va scoate la iveală câteva secrete ale cuplului Liviu – Bianca. Concurenta se va apropia din ce în ce mai mult de Sorin, cu care va petrece si prima noapte împreună și tot atunci va avea loc și primul sărut între cei doi. Însă bucuria apropierii de bărbatul pe care îl place va fi umbrită de vestea strategiei lui Liviu, care, prin intermediul Nicoletei ispita, încearcă să transmită un mesaj în țară înainte de sosirea lui și a Biancăi. Aceasta va afla, printre altele, că partenerul ei plănuiește să i-l ia pe Brutus, cățelul primit cadou.

Ea va face mai multe mărturisiri legate de comportamnetul lui Liviu, despre care nu a vorbit până acum. 

Pe cealaltă insulă, Liviu va vedea imaginile cu Sorin și Bianca și va fi confruntat de Radu, de față cu ceilalți concurenți și cu ispitele, despre strategia lui, arătându-i-se biletul scris de el și recuperat de echipă după ce acesta îl aruncase. Ce va spune Bianca, cum va reacționa Liviu și ce va declara el, telespectatorii Antena 1 vor afla luni, 10 iulie, de la ora 20:30.

Suferința Dianei în lipsa lui Andy, bărbatul care o face fericită „din toate punctele de vedere” devine din ce în ce mai puternică, însă, înaintea unor concursuri ea va avea o surpriză care îi va aduce alinarea. Tot în acest episod, concursurile de pe ambele insule vor avea premii consistente pentru concurenți, printre care salturi cu parașuta, bungee jumping și vizite în Pattaya, unul dintre cele mai fierbinți orașe din Thailanda.

Alexandra va participa la o ceremonie a focului unde va vedea noi imagini cu Aurel, tachinându-se cu Maria. În ciuda faptului că își dă seama de atracția lui Aurel pentru ispită, ea rămâne neclintită în decizia de a lua o hotărâre doar după ce va vorbi cu partenerul ei. Ce conversații va purta iubitul ei cu Maria și ce va face acesta, fanii emisiunii vor vedea în episodul de luni, 10 iulie. Și tot atunci câte două ispite de pe fiecare insulă vor părăsi definitiv „Insula iubirii”.

 

×
Subiecte în articol: Insula iubirii bianca sorin