x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden BLA, BLA, BLA / Întreabă-mă, să răspund…din neuronul cel mai profund

BLA, BLA, BLA / Întreabă-mă, să răspund…din neuronul cel mai profund

de Anca Stanescu    |    08 Dec 2008   •   00:00

"Câţi c...aţi, atâţia bărbaţi", se zice din bă­trâni. Parafrazând, am putea spune "câte răspunsuri, atâtea vedete şi vedetuţe". Am scotocit în lada de zestre a câ­tor­va interviuri cu protagoniste mioriti­ce şi cântătoare pe deasupra, am ales cu atenţie personajele şi secreţiile lor ling­vis­tice şi vă prezentăm ce am… cules.



Doamnelor şi domnilor, iată o blondă nerelaxată! Spre dauna ei şi a noastră. Cin’ să fie, cin’ să fie? Anne’s! Săraca fată triluliuitoare, mult mai este ea tracasată profesional!



"Îmbin utilul cu plăcutul, aşa că vacanţele mele de până acum au fost «la locul de muncă», ca să spun aşa! Fie mi-am făcut o mică vacanţă o dată cu filmările clipului în Grecia, fie la mare, în turneu pe Litoralul românesc, sau câteva zile la munte."

Totuşi, de cumpărături pare să aibă vreme. Dacă la capitolul "mărci preferate" de haine, accesorii, pantofi Anne’s excelează cu răspunsurile, la capitolul lectură, ea mai are un singur… nume. Şi acela desprins, parcă, din cărţile de cultură generală sau din reminiscenţele amintirilor şcolăreşti. "Cartea preferată? Mândrie şi prejudecată". Slăbuţ răspuns, mai ales pentru o vedetă care declară că hobby-ul cel mai intens este cititul. Oare când o mai avea timp? Căci: "Serile şi nopţile mă prind pe scenă sau în maşină, în drum spre locaţiile unde susţin concerte. Altfel, îmi petrec timpul liber poate la un film, la o terasă cu prietenii sau cu iubitul în faţa televizorului".

DE NEVOIE
Care erau dorurile secrete ale lui Anne’s? Să se fi strecurat oare muzica în visele ei încă de când se juca cu păpuşile? Da’ de unde! Voia să devină… "profesoară de matematică". Probabil că motivul a fost o păţanie în urma căreia a "reuşit" să le spargă părinţilor o foarte scumpă oglindă veneţiană. "Motiv pentru care am fost pedepsită să fac o sută de compuneri", a mărturisit ea. E clar că, pentru tot restul vieţii, s-a săturat de română.

Şi de cuvintele mai abstracte, cum ar fi cel de "futurism", căruia nu-i cunoaşte sensul. Fata continuă să plonjeze prin termeni ca modestie, sociabilitate, sensibilitate şi corectitudine, care, spune ea, o definesc ca om. Curat(ă)... compunere de-a treia!

O altă "complexă" prinsă în plasa întrebărilor cu răspunsuri voit preţioase, este Anna Lesko, de profesie… superocupată. La întrebarea "Cât timp îţi aloci zilnic?", moldoveanca se căinează: "Din păcate, cât mă aranjez înaintea spectacolelor". Anna dragă, spune drept, momentele când mănânci, te plimbi, faci duş, amor sau cumpărături nu se pun? Ai avut şi ai timp şi de vizite de shopping la Paris, şi de iubiţi, şi de deschis expoziţii de pictură. Poate n-ai avut vreme să inaugurezi DEX-ul şi să vezi ce înseamnă "ipocrizie"...



CIN’ SE SCUZĂ...
Anca Neacşu din Ladies, o trupă care a făcut mai mult praf pe scene decât muzică, ne impresionează cu răspunsul la întrebarea "Care sunt cele mai de nesuportat defecte?": "La bărbaţi – nesimţirea, la femei – să nu se îngrijească". Aşadar, bărbaţii ar putea să şi pută, dar cu stil, iar duduile pot fi mitocance, dar să miroasă a parfum!

Tot Ancuţa îşi face un portret de fată cuminţică foc: "De felul meu, sunt mai familistă (sic!). Stau acasă cu iubitul meu, fac ceva bun de mâncare sau ieşim la restaurant. În orice caz, nu frecventez cafenelele şi cluburile". Încă o vedetă mai mult ca perfectă în peisajul showbiz-ului autohton! Care-şi ornează tortul cu o ultimă cireaşă: "Cel mai important cadou primit pe parcursul timpului?" "Oameni buni, eu nu am primit maşini, case, nimic de genul ăsta, ci doar mărţişoare, parfumuri, floricele." Alooo! Ancuţa, nu mai confunda noţiunile de "important" şi "costisitor", că nu-ţi şade bine deloc! Când credeam că am găsit o persoană care nu va enumera minciuna printre defectele de nesuportat, am dat de Julia Jianu. Totuşi, ceva o face "unicată": colecţionează cuţite şi săbii vechi. Ne-a tăiat deja piuitul...


Ştiri pe scurt

SCUMP, DOAMNÂ, SCUMP!
Dragi vedete, voi chiar credeţi că interesează pe cineva câţi bani cheltuiţi pe hai­nele pe care, în ciuda etichetelor-fiţă, le potriviţi ca nuca-n perete? 3.000 de euro. Atât a scos din buzunar Iuliana Mar­ciuc zilele trecute pentru câte­va ţoale pe care le-a cumpărat din Franţa. Achiziţiile sunt menite să o facă mai frumoasă şi mai cu vino’ncoa de Crăciun, atunci când prezintă nişte ediţii speciale ale emisiunii sale de la TVR. Interesant este însă sistemul de valorizare al Iu­lia­nei Marciuc. Dacă suma de 3.000 de euro nu i se pare deloc mare, deşi nu a cum­pă­rat decât nişte cârpe, 180 de euro, atât cât a costat biletul de tren Bruxelles-Paris, I s-a părut "scump". Să vedem cu ce con­clu­zii se întoarce de la Praga, acolo unde a anun­ţat Iuliana că-şi va petrece Revelio­nul fără Adrian Enache.

PISTOL A CEDAT NERVOS
Gina Pistol a aflat din balanţa contabilă că e mai uşor să fii manechin decât să ai o agenţie de manechine. Nu-i de-ajuns să fii blondă şi "belă", să fii bine cotată în topul femeilor dintre cearşafuri, întocmit de băieţii de Bamboo-Fratelli, şi să ai un iubit grec ca să reuşeşti în afaceri. Acum vreun an, Ginuţa Pistol visa frumos că o să devină o reputată patroană în dome­niul modellingului. Atunci deschidea, îm­preună cu o prietenă, o agenţie de hos­tes­se şi manechine. Dar, vorba cântecului: "Adio, visul frumos s-a terminat!". Pistol şi-a cedat acţiunile asociatei sale. Ştiţi ce o deranja cel mai mult pe blondă? Faptul că trebuia să ia leg­ătu­ra cu multe persoane şi să dea foarte multe telefoane. Păi, cum să ţină minte toate numele şi numerele de telefon? Abia ştie cât costă o apă plată cu lămâie!

MUZEUL RUS DIN PIPERA
Şocant! Cristina Rus ştie să şteargă praful. Şi nici măcar n-o plăteşte nimeni pentru asta. De vă întrebaţi cum poate fi posibilă o asemenea minune, aflaţi că se întâmplă în vila pe care fosta jumătate Blondy şi-a făcut-o în Pipera. S-a împrumutat în stânga şi în dreapta şi a reuşit să facă rost de 300.000 de euro pe care i-a băgat în căsuţa visurilor sale. De bine ce şi-a făcut propriul cuibuşor, Cristinica s-a lipit de un bărbat bine, dotat şi el cu avere. Şi n-a "rezistat" propunerii de a se muta cu el. Aşa că minunata-i vilă din Pi­pe­ra a devenit un fel de "muzeu" în care Rus in­tră doar ca să şteargă praful. Cân­tă­rea­ţa nu îndrăzneşte să-şi dea căsuţa în chi­rie, de teamă că acareturile pe care nu le-a achi­tat încă ar putea avea de suferit. Vor­ba ceea, nu se pricepe ea tare la showbiz, da­ră­mi­te la imobiliare!

×
Subiecte în articol: antimonden