x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Brad Pitt s-a supus voluntar unui test antidroguri

Brad Pitt s-a supus voluntar unui test antidroguri

29 Sep 2016   •   21:20
Brad Pitt s-a supus voluntar unui test antidroguri

Brad Pitt colaborează deplin la investigaţiile realizate de Department of Children and Families din SUA pentru a recăpăta încrederea Angelinei şi a copiiilor săi, potrivit unei surse apropiate anturajului actorului, relatează online ziarul spaniol ABC.

Actorul s-a supus voluntar la 14 septembrie unui test antidroguri. "Brad ia foarte în serios acuzaţiile şi declară că nu a comis niciun abuza asupra copiiilor săi", a declarat sursa revistei People. "Este trist ca persoanele implicate să continue să-l prezinte în cel mai rău mod posibil", a precizat o altă sursă. "Brad a fost interogat şi cooperează deplin. Cazul rămâne în continuare deschis", a conchis sursa.

Aceleaşi surse au confirmat publicaţiei că actorul şi producătorul în vârstă de 52 de ani nu l-a lovit pe fiul său cel mare, Maddox, ci a stabilit "un contact" cu el "în zona umerilor".

"Absolut niciodată nu i-ar fi pricinuit vreo suferinţă fizică", s-a precizat. Cazul este analizat minuţios şi de FBI, având în vedere că incidentul s-ar fi produs în aer, în plin zbor cu avionul. Anturajul actorului a comentat că nu pare probabil ca în aceste momente să se recomande o investigaţie mai profundă a faptelor.

"Angelina şi Brad (şi copiii lor) stabilesc între ei termenii custodiei (şi prin intermediul avocaului, dacă este necesar), iar dacă nu pot ajunge la un acord vor permite unui tribunal să decidă custodia", a comentat Stephanie I. Blum, o avocat specializată în drepturile familiei.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: brad pitt