x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Britney Spears a murit! Ce a pățit, de fapt, artista

Britney Spears a murit! Ce a pățit, de fapt, artista

27 Dec 2016   •   10:30
Britney Spears a murit! Ce a pățit, de fapt, artista

Celebra artistă americană Britney Spears a fost ţinta unei glume de prost gust: conturile de Twitter piratate ale Sony şi Bob Dylan au anunţat luni, 26 decembrie, falsul deces al vedetei, relatează Le Figaro şi Direct Matin.

Potrivit Le Figaro, contul Sony Music a fost primul care a anunţat ''vestea''. Dacă mesajul iniţial nu indica decât ''RIP Britney Spears'', al doilea evoca moartea acesteia într-un accident.

Ştirea a ''prins'', mai ales după moartea, reală, a muzicianului George Michael, duminică, 25 decembrie, şi s-a răspândit rapid pe reţelele de socializare, stârnind emoţia fanilor cântăreţei americane, care şi-au multiplicat omagiile.

A fost nevoie de mai puţin de o oră pentru dezminţirea acestui zvon. Jurnalista CNN Anne Claire Stapleton a fost cea care i-a pus capăt. "Britney Spears este vie şi sănătoasă. Se pare că Sony Music Global a postat din greşeală un tweet despre moartea sa. Reprezentantul Sony a declarat că nu va face comentarii", a scris ea pe reţeaua socială.

Şi contul celui mai recent laureat la Premiului Nobel pentru Literatură, Bob Dylan, care nu este gestionat de artist însuşi, a fost victima unei piraterii similare.

Mesajele au fost eliminate de pe cele două conturi, dar le-au provocat o sperietură fanilor vedetei, icoană a muzicii începutului de mileniu.

Sursa - AGERPRES

×
Subiecte în articol: britney spears twitter