x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Brittney... Smith? Doua vedete, aceeasi problema: drogurile

Brittney... Smith? Doua vedete, aceeasi problema: drogurile

de Nicoleta Catana    |    28 Feb 2007   •   00:00
Brittney... Smith? Doua vedete, aceeasi problema: drogurile

Prima dragoste nu se uita. Nu de alta, dar, in anumite conditii, un "love-story" se poate dovedi extrem de profitabil pentru amorezi. Obisnuit cu atentia ce i-a fost acordata pana nu de mult, fostul sot/iubit/prieten al cantaretei Brittney Spears, dansatorul (asa se spune prin USA) Jason Alexander, se zbate din greu sa nu se intoarca de unde a plecat. Adica in anonimat.

Ingrijorat nevoie mare, Jason s-a declarat oripilat de ideea ca Brittney ar putea avea soarta Annei Nicole Smith, celebrul fotomodel, decedata la inceputul acestei luni. Chiar daca diva pop are probleme din ce in ce mai mari cauzate de consumul de droguri, afirmatia impricinatului poate parea bizara, in conditiile in care pana acum politia din Florida nu a facut publice cauzele ce au dus la moartea fostei starlete Playboy.

Nascuta in 1967, Anna Nicole Smith, pe numele sau adevarat Vickie Lynn Hogan, a atras atentia presei in timpul procesului (ajuns pana la Curtea Suprema!) intentat mostenitorilor fostului sau sot, miliardarul J. Howard Marshall II. Cei doi indragostiti s-au casatorit in 1994, moment in care fosta stripteuza avea 27 de ani, iar magnatul american, 89. Dupa numai un an, Howard Marshall a trecut in lumea celor drepti, iar tanara vaduva a ramas cu buzele umflate, cea mai mare parte a averii revenind rudelor decedatului.

NOU RECORD. Zece ani mai tarziu, Brittney Spears si Jason Alexander isi uneau destinele, tot pentru scurt timp, intr-un cadru cat se poate de romantic, mai exact in incinta "The Litlle White Wedding Chappel" din Las Vegas. Chestiunea in cauza nu a durat nici macar un an, candidand la titlul de cel mai scurt mariaj din show-biz. Dupa ce efectul alcoolului a trecut, cei doi au revenit la sentimente mai bune si au anulat casatoria. Durata - 55 de ore!

Pare-se totusi ca experienta l-a marcat pe mire. Intr-un recent interviu acordat publicatiei Sunday Mirror, Jason Alexander a afirmat ca fotografiile in care Brittney apare rasa in cap l-au speriat de-a dreptul. "Este in mod cert un strigat de ajutor", a mai glasuit Alexander. Solutia o ofera tot el: "Brittney trebuie sa coboare de pe piedestalul pe care crede ca este indreptatita sa stea si sa-si aduca aminte ca este doar o fata simpla de la tara. Sa lase Hollywoodul." Altfel spus, ii recomanda terapia "intoarcerea la izvoare".

"Nu am spus pana acum nimic despre problemele pe care le are Brittney cu drogurile, dar in acest moment sunt foarte, foarte ingrijorat in privinta ei. Mi-e frica sa nu calce pe urmele Annei Nicole Smith si sa fie gasita moarta intr-o zi. Brittney consuma foarte multe droguri inca de acum trei ani, perioada in care locuiam in aceeasi casa"
Jason Alexander

SUPEROFERTA. In alta ordine de idei, tot mediatizarea a facut ca vila din Bahamas in care a locuit Anna Nicole Smith sa fie scoasa la vanzare pentru suma de 10 milioane dolari SUA. Conform tmz.com , mogulul afacerilor imobiliare din statul Carolina de Sud si totodata fost iubit al vedetei americane, G. Ben Thompson, a cumparat in luna octombrie a anului trecut proprietatea in cauza cu "modesta" suma de 950.000 de dolari. In in care va gasi un client dispus sa accepte oferta, Thompson impreuna cu ginerele sau, S. Ford Shelley, vor inregistra un profit brut de 9.150.000 de dolari si asta doar datorita publicitatii ce s-a facut in jurul "cazului" Anna Nicole Smith.
×
Subiecte în articol: antimonden smith brittney nicole smith