x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Bula anului - Creatorii de moda vs Iri

Bula anului - Creatorii de moda vs Iri

de Catalina Iancu    |    30 Aug 2006   •   00:00
Bula anului - Creatorii de moda vs Iri

In timp ce Monica si-a pus geanta-n cap pe post de palarie, Irinel Columbeanu si-a pus in cap toti creatorii de moda, in frunte cu Catalin Botezatu. Designerii nici nu vor sa mai auda de "cuplul secolului".

"Nunta secolului" a trecut, scandalurile continua. Si inca mai aprinse ca oricand. Creatorii de moda sunt suparati pe Irinel si pe Monica, fiindca s-au simtit ofensati de faptul ca mirii i-au jignit inca inainte de a veni la nunta lor. Cu exceptia Ritei Muresan, nici unul dintre celebrii designeri romani n-a venit la casatoria celor doi. Doar pe Mihai Albu l-a "aburit" Irinel, caci i-a cumparat Monicai pantofi de la el, dar Catalin Botezatu e din cale-afara de suparat.

HORROR. "In primul rand, la nunta te duci imbracat cum vrei, doar nu e intalnire diplomatica", ne-a declarat Catalin Botezatu. Mai mult decat atat, in emisiunea Monicai Stan de la B1 TV, difuzata recent, Bote s-a aprins si mai tare. Nu numai ca a insinuat anumite aspecte, ci a fost de-a dreptul ironic. "Nunta secolului?", a intrebat Botezatu razand. "Care secol? Poate secolul trecut! Daca m-as fi dus la nunta, m-as fi imbracat intr-un costum foarte elegant. Dar dupa ce am fost jignit, m-as fi dus in blugi rupti si cu slapi. De firma, dar slapi. Numai asa, de-al naibii!" Bote a luat-o peste picior pe Monica, reamintind ca doamna Columbeanu si-a pus geanta-n cap pe post de palarie, dar si pe Irinel, fiindca acesta din urma a "botezat" Place Vendôme in… Place Van Damme! Bote a criticat tinutele invitatelor venite la "nunta secolului" printr-un singur cuvant: "Horror!", designerul incluzand aici si vestimentatia cantaretelor de la Trident. "Arata ca fetele de pe DN1!", a concluzionat designerul.

IN RAZBOI
Ceea ce l-a enervat teribil pe Catalin Botezatu este ca Monica isi da cu parerea despre firme, despre moda, despre modele, desi habar n-are de nici unele. Scandalul mocnea de ceva vreme, dupa ce Monica le-a criticat pe manechinele lui Catalin, categorisindu-le drept "urate si grase". In replica, Bote i-a amintit Monicai ca la toate prezentarile la care a participat "a intrat cu interventii". Iar pentru o revista mondena a declarat recent ca Monica nu e o frumusete orbitoare, ci o fata cu solduri late. "Dar ii pui o tona de machiaj, cateva palarii pe cap sa nu se vada ce naspa e, si gata manechinul!", a spus Botezatu. La cine se referea, intelegem cu totii. Ramane de vazut daca Monica va invata ceva, sau va continua sa se bage ca musca-n moda.

×
Subiecte în articol: antimonden monica