x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Cănd diferenţa de cm e in favoarea... fetei

Cănd diferenţa de cm e in favoarea... fetei

de Anca Stanescu    |    15 Iul 2007   •   00:00
Cănd diferenţa de cm e in favoarea... fetei
Sursa foto: Gabi Boholt/

Dacă Tom Cruise a putut (să-şi ia nevastă care il depăşeşte in inălţime), de ce n-ar reuşi şi ei, distinşii noştri bărbaţi din showbiz, o atare performanţă?



Dacă Tom Cruise a putut (să-şi ia nevastă care il depăşeşte in inălţime), de ce n-ar reuşi şi ei, distinşii noştri bărbaţi din showbiz, o atare performanţă?


Intr-unul dintre primele ei filme, actriţa Sophia Loren mergea prin adevărate tranşee, intrucăt era mai inaltă decăt partenerul ei. Cum stau lucrurile pe la noi?

Bărbatul intre bărbaţi, l-am numit pe Irinel Columbeanu, domină poate in afaceri, dar, in acelaşi timp, ar dori să fie şi un pic dominat. Consoarta-i, "Inălţimea sa Monica", respiră un aer ceva mai rarefiat, unul situat la mulţi centimetri deasupra capului lui Iri. Acuma, pe căldura asta, nu putem să nu remarcăm şi un avantaj net al poziţionării inferioare a d-lui Columbeanu. Căci Monica ii poate ţine şi umbră....


Bate văntul...
iar Iulia Văntur il simte cel mai bine. E la inălţime! Cel puţin faţă de iubitul Moga. Oricum, atunci cănd amăndoi stau pe scaune, diferenţa pare aproape insesizabilă, iar pupicurile drăgăstoase sunt in toi...

E aşa de greu să ajungi (fizic) la nasul Roxanei Ciuhulescu! Posesoarea celor mai lungi picioare din peisajul media romănesc a fost, totuşi, asaltată de bărbaţi. Ambiţie mare pe unii, dom’le! Pănă la urmă, cel mai vrednic s-a dovedit a fi Mihai Ivănescu, director general la Mitsubishi Romănia, care a luat-o de nevastă. S-o fi inălţat mult pe vărfuri cănd a trebuit, oficial, să-şi sărute soaţa?


MIC LA STAT, MARE LA CEARTĂ.
Aşa probabil va rămăne in istorie Adrian Copilul Minune, care nu se sfieşte să işte scandal cănd i se pune lui pata. Şi, pentru că e artist, pata i se pune la ceas de mare inspiraţie (euforică), adică taman in miezul nopţii. Fără a apela la ajutorul unui detergent-minune, ci doar la un pistol (cu gaze!) el a incercat să ajungă, atăt de repede căt il impingeau hormonii, in patul amantei sale. Păi cum să-l escaladeze, cănd nu mai erau scări disponibile? Nici Costi Ioniţă, colegul său intr-ale manelelor, nu s-a lăsat mai prejos şi, mănat probabil de un tainic dor de inălţimi (putea să meargă la munte!) a ales să se bucure de-o fătucă mai "răsărită" decăt el. Aşa s-a brodit că, acum căteva luni, s-a afişat cu o blondă pe care voia s-o lanseze in showbiz. Să-i fi intunecat cumva inălţimea raţiunea?

×
Subiecte în articol: antimonden