x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Cantaretii nu pot trai fara ziare

Cantaretii nu pot trai fara ziare

19 Mar 2004   •   00:00

Unii artisti recunosc ca presa i-a ajutat sa-si construiasca o imagine. Monitorizeaza orice stire care ii vizeaza si nu se sfiesc sa-i dea in judecata pe ziaristii care scriu neadevaruri.

Madalina Manole este de parere ca stirile mici nu pot fi monitorizate in totalitate. "De regula, cei din fanclubul meu aduna materialele cele mai importante in care apar, sunt deja cateva mii de interviuri si articole mari", spune Madalina. Cantareata are si amintiri placute din cei 15 ani de cand tot apare in ziare, dar si negative. "Inca n-am dat pe nimeni in judecata. Decat sa apar de rau, mai bine sa nu apar deloc in presa", mai spune Madalina.

Pentru Ovidiu Komornyk, e foarte important sa vada daca in presa apare ce a declarat sau vorbele ii sunt rastalmacite. "E o vorba: presa te ridica, presa te coboara. In ultima vreme, citesc mai toate ziarele pe Internet. Cateodata ma suna si prietenii sa ma intrebe daca e adevarat ce s-a scris despre mine." Pana acum cativa ani, Ovidiu aduna articolele in care era mentionat numele lui.

Trupa Hi-Q are noroc de mame, care monitorizeaza presa. "Mama mea e cea mai ordonata in strangerea articolelor despre noi. Dar si mama lui Mihai, si cea a Nicoletei fac dosare de presa", afirma Florin. Pentru Hi-Q, presa e importanta, pentru ca ziaristii au curajul sa scoata la iveala lucruri ascunse. "Nu am avut probleme, de cele mai multe ori s-a scris neutru despre noi, nici cu scandal, dar nici cu laude", afirma Florin.

Pentru Anda Adam, presa scrisa este la fel de importanta ca si televiziunea. "Sunt cele doua cai prin care un artist isi construieste si isi intretine imaginea. Urmaresc ziarele si revistele in care stiu ca o sa apar. Am adunat doua dosare groase de o palma cu cele mai importante articole despre mine, unele de cand aveam 15 ani", marturiseste Anda. (Dana Ciobanu)

×
Subiecte în articol: antimonden presa