x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Carmen Moise, reporter special la Carnavalul de la Rio

Carmen Moise, reporter special la Carnavalul de la Rio

18 Feb 2004   •   00:00

Carmen Moise pleaca la Rio pentru a transmite, timp de o saptamana, reportaje de la cel mai faimos carnaval din lume.

Antena 1 va avea, la "Observatorul" de la ora 19:00, in perioada 19-23 februarie, stiri in direct si reportaje in exclusivitate din tara in care se organizeaza cel mai faimos carnaval din lume: Brazilia. Carmen Moise, reporter, si Cristian Tamas, cameraman, sunt singurii ziaristi romani acreditati la Carnavalul de la Rio de Janeiro, eveniment care incepe la 21 februarie si dureaza sapte zile si sapte nopti.

SPECIALITATI. "Materialele pe care le voi trimite nu vor fi doar legate de Carnaval. Prin amabilitatea consulului Romaniei in Brazilia, am vorbit deja la telefon si voi face cunostinta, cand voi ajunge la Rio, cu doi romani mai... speciali. Unul dintre ei este directorul muzical al festivalului si este si directorul Sony Music in America Latina. Celalalt este miliardar, iar cu ce se ocupa veti afla urmarind "Observatorul" Antenei 1", spune Carmen.
Cei doi ziaristi au plecat din tara in aceasta dimineata, la ora 7:00, si ajung in Brazilia la 21:00, cand la noi este 1:00 noaptea.
Carmen si Cristian vor fi cazati la un hotel de pe plaja Copacabana, acolo unde au invatat sa joace fotbal Maradona si Pele. "Cel mai mare pacat in timpul Carnavalului este sa dormi, spun brazilienii. Voi incerca sa nu cad in acest pacat si sa surprind, pentru Antena 1, imagini si stiri inedite pentru telespectatori ", promite Carmen Moise.

Cu ocazia Carnavalului de la Rio, infractorii isi fac de cap
Misiunea reporterilor Antenei 1 nu este una atat de distractiva pe cat s-ar parea, pentru ca in perioada carnavalului, la Rio, numarul infractiunilor creste exponential. Numarul mare de turisti straini, dar si echipajele de televiziune sunt pe lista potentialelor victime "Am emotii, de ce sa nu recunosc, mai ales ca am fost avertizati, oficial, ca este foarte bine sa nu avem bani asupra noastra, nici lucruri de valoare, pentru ca infractionalitatea in Rio, in aceasta perioada, atinge cote maxime. Ni s-a spus, de asemenea, ca este foarte posibil sa ramanem fara camera de luat vederi", mai spune ea.
SEBASTIAN S. EDUARD

×
Subiecte în articol: antimonden