x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Carmen Rădulescu, declarație surprinzătoare: ”Mi-aș dori să fiu mai îndrăzneață”

Carmen Rădulescu, declarație surprinzătoare: ”Mi-aș dori să fiu mai îndrăzneață”

29 Noi 2018   •   17:29
Carmen Rădulescu, declarație surprinzătoare: ”Mi-aș dori să fiu mai îndrăzneață”

Carmen Rădulescu, una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de la noi și concurentă la Te cunosc de undeva!, mărturisește că și-ar fi dorit și în continuare își dorește foarte mult să urce pe scenă în postura de actriță. Artista răspunde deschis în fața șirului de întrebări primite în cadrul emisiunii ”CulTOUR”, difuzată la Happy Channel, de la ora 17.30.

”Când eram mică, mi-aș fi dorit să fiu actriță. Îmi plăcea foarte mult ideea de a cocheta cu scena. O parte din dorință s-a împlinit, sunt pe scenă, dar nu ca actriță, sunt cântăreață. Și nu aș putea niciodată să renunț la muzică (...) Acum mi-aș dori să fiu mai îndrăzneață. Nu cu tupeu din ăla exagerat, dar să fiu mai înfiptă. Și asta îmi spun și în oglindă, dar degeaba” a mărturisit Carmen Rădulescu în cadrul emisiunii “CulTOUR”, de la Happy Channel, unde a și dezvăluit faptul că este un mare fan al serialului ”Fructul Oprit”, de la Antena 1.

Care sunt cele mai dorințe ale artistei Carmen Rădulescu, ce nu ar face niciodată, care sunt obiceiurile ei și ce detestă cel mai tare pe lume, telespectatorii vor afla, astăzi, de la 17.30, la Happy Channel, în cadrul emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

 

×
Subiecte în articol: carmen radulescu