x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Carmen Șerban, mărturisiri surprinzătoare: ”Eu sunt sceptică în privința căsătoriei din ziua de azi”

Carmen Șerban, mărturisiri surprinzătoare: ”Eu sunt sceptică în privința căsătoriei din ziua de azi”

14 Dec 2018   •   15:38
Carmen Șerban, mărturisiri surprinzătoare: ”Eu sunt sceptică în privința căsătoriei din ziua de azi”

Îndrăgita cântăreață de muzică de petrecere, Carmen Șerban, a vorbit deschis despre momentele dificile din viața sa, despre felul cum privește relațiile, dar și despre faptul că a slăbit foarte mult în ultima perioadă.

Discutând despre relațiile de cuplu, Carmen Șerban mărturisește că a ajuns să nu mai creadă în căsnicie.

”Eu sunt sceptică în ziua de azi în privința căsătoriei. Prefer să rămân așa, că mi-e foarte bine. La modul că, dacă sunt într-o relație și sunt bine, țin de ea. Dacă greșește o dată, nu renunț, trec peste. Dacă greșește de două ori deja îi dau un avertisment serios. Dar dacă greșește de cinci, șase ori, deja nu mai are rost să continuăm. Nu am de ce să trăiesc conștient într-o stare de nefericire”, declară Carmen Șerban în cadrul emisiunii ”Refresh by Oana Turcu”, de la Antena Stars.

Despre pierderile din viața ei, dar și despre ce-o motivează cântăreața vorbește duminică, de la ora 15.45, la Antena Stars, în cadrul emisiunii ”Refresh by Oana Turcu”.

×
Subiecte în articol: Carmen Șerban