x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Casnicii de scurta durata

Casnicii de scurta durata

05 Mar 2004   •   00:00

Pentru unele dintre starurile de la Hollywood, casatoria cu acte-n regula a devenit doar un rol pe care il joaca pentru cateva sezoane. Sa trecem in revista cateva dintre mariajele consumate in mare graba.

In Cetatea Filmului, cuplurile par ca se destrama din ce in ce mai iute, iar fiecare relatie oficializata dureaza mai putin decat precedentele.

Mire drogat in fata altarului

Actrita Drew Barrymore si comediantul Tom Green s-au saturat de iubire dupa doar cinci luni de casnicie, in decembrie 2001. Pentru Drew a fost, totusi, un pas inainte. Primul ei mariaj, cu Jeremy Thomas, patronul unui bar, nu a durat decat doua luni.

Jennifer Lopez e o fata care nu poate spune nu cand e vorba de rochie alba si flori de lamaita in par. Prima ei casatorie, cu Ojani Noa, a durat, ghinion!, 13 luni (februarie 1997 - martie 1998). Jennifer cea fierbinte nu s-a invatat minte si s-a lasat dusa din nou la biserica, in octombrie 2001, de catre dansatorul Cris Judd. Valsul lor a durat fix opt luni.

Vedeta din serialul "Baywatch " Carmen Electra a fost dusa in fata altarului in noiembrie 1998. Fericitul mire era baschetbalistul Dennis Rodman. Acesta pretinde ca nu-si aminteste multe detalii din timpul casatoriei, pentru ca a ajuns in fata ofiterului starii civile, in Las Vegas, ametit de medicamente. Au decis sa se desparta dupa doar cinci luni.

Tot cinci luni a durat si casnicia actorului Charlie Sheen cu manechinul Donna Peele. Printre motivele despartirii se numara desele internari ale actorului in clinici de dezintoxicare. Nu a fost tocmai genul de sot pe care sa si-l doreasca o femeie!

Dragoste cu nabadai

La capitolul "patru luni" de casnicie se incadreaza Shannen Doherty. Vedeta din "Beverly Hills 90210" i-a spus adio lui Ashley Hamilton in septembrie 1993. Bruneta pare ca nu a invatat nimic din aceasta experienta. In 2002 a mers din nou la biserica, cu Richard Salomon, pentru ca noua luni mai tarziu sa-si dea intalnire cu el la tribunal.

Julia Roberts si cantaretul de muzica country Lyle Lovett si-au despartit destinele in martie 1995, dupa 21 de luni de casnicie. S-ar spune ca au fost un cuplu "de rezistenta". Ei bine, cei doi nu au petrecut impreuna decat sapte saptamani in primele opt luni de mariaj. Cei doi incepusera sa doarma in case diferite chiar daca stateau in acelasi oras.

Lisa Marie Presley l-a cadorisit pe Michael Jackson cu actele de divort in ianuarie 1996, dupa 20 de luni de la nunta. Aceeasi Lisa a mai trait un esec in amor. A doua sa casatorie, cu actorul Nicholas Cage, a durat trei luni si jumatate. Lisa s-a plans ca Nicholas s-a casatorit cu ea doar pentru ca e fiica lui Elvis Presley.

Mariaj de-o zi!

Recordul in materie este detinut insa de celebra Zsa Zsa Gabor, care s-a maritat, in 1982, cu avocatul Felipe De Alba. Dupa numai 24 de ore s-au gandit sa anuleze certificatul de casatorie!

×
Subiecte în articol: antimonden luni