x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Câştigătoarea Miss World are designer oficial din România! E o celebră creatoare de modă

Câştigătoarea Miss World are designer oficial din România! E o celebră creatoare de modă

20 Dec 2015   •   17:25
Câştigătoarea Miss World are designer oficial din România! E o celebră creatoare de modă

Câştigătoarea Miss World, Mireia Lalaguna din Spania, a purtat sâmbătă seară, la finala competiţiei desfăşurate în China, rochii create de o româncă, Tina Olari, care este şi designerul său oficial pentru acest concurs.

Tina Olari (41 ani), o bistriţeancă stabilită în Barcelona, s-a declarat foarte mândră de reuşita concurentei Spaniei la gala Miss World şi de faptul că aceasta a purtat pe tot parcursul concursului creaţiile sale, la fel ca şi la precedentele competiţii pe care le-a câştigat în Spania - Miss World Barcelona şi Miss World Spania.

"Pentru mine, să fiu designerul oficial Miss World, cu mândria că toate cele trei coroane, titluri câştigate de către Mireia Lalaguna anul acesta, cu creaţiile mele, clar, îmi oferă o mulţumire interioară imensă", a declarat Tina Olari pentru AGERPRES.

Întrebată dacă a crezut vreodată că o româncă va ajunge să creeze rochiile celei mai frumoase femei de pe planetă, Tina a răspuns: "În vise, credeam!"

"Ajungând realitate ce mulţi doar visează sau nici nu îndrăznesc să viseze, clar, conferă o satisfacţie incredibilă, ştiind că munca ta e recunoscută la nivel atât de înalt", a adăugat designerul.

Tina Olari a fost desemnată designer oficial al competiţiei Miss World Spania din acest an şi a fost preşedinte al juriului la faza desfăşurată în regiunea Catalonia.

Mireia Lalaguna a fost încoronată sâmbătă Miss World, cu prilejul celei de-a 65-a ediţii a acestui concurs de frumuseţe, relatează EFE, care aminteşte că nicio reprezentantă a Spaniei nu a mai câştigat acest titlu până acum.

Tânăra în vârstă de 22 de ani din Barcelona, studentă la Farmacie, s-a impus în faţa reprezentantelor Rusiei (Sofia Nikitciuk) şi Indoneziei (Maria Harfanti), care au ocupat locurile al doilea şi, respectiv, al treilea.

Mireia Lalaguna a fost aleasă şi cel mai bun top model al concursului, iar concurenta din Indonezia a fost premiată pentru acţiuni umanitare.

Pentru prima dată o reprezentantă a Spaniei câştigă concursul Miss World. În 1974, Amparo Muńoz, tot din Spania, a câştigat titlul de Miss Univers.

Sursa - Agerpres

×