x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Cat de generoase sunt vedetele

Cat de generoase sunt vedetele

24 Noi 2004   •   00:00

MONDEN
CARACTERIZARI - Dan Negru spune ca e "cel mai zgarcit om de pe Pamant" Cand este vorba despre a ajuta cu bani semenii mai putin avuti, oamenii reactioneaza intr-un mod diferit. Unii sunt foarte generosi, altii, dimpotriva, foarte zgarciti. De ce ar sta lucrurile altfel cu starurile din Romania?
ADRIAN VADUVA

TARDIV. Lui Benone Sinulescu i-a parut rau de banii dati pe un tricou "de firma"
Benone Sinulescu recunoaste ca este o persoana cumpatata atunci cand vorbeste despre bani. "Generozitatea nu ma da afara din casa. Nu sunt foarte zgarcit, dar nici nu arunc cu bani pe fereastra. Ajut cu placere oamenii batrani pe care ii intalnesc pe la colturile strazilor. Cand s-au organizat actiuni de strangere de bani pentru copiii nevoiasi, organizate de Crucea Rosie, am participat cu draga inima. Nu am dat doar bani, ci le-am dat si haine", ne-a marturisit Beni. El a mai adaugat ca, atunci cand foloseste taxiul, lasa, de obicei, bacsis. In ceea ce priveste cheltuirea unor sume mari pe vestimentatie, interpretul de muzica populara ne-a spus ca prefera sa-si ia haine din afara. "Am dat si 200 de dolari pe un tricou Hugo Boss, dar recunosc ca mai tarziu am regretat ca l-am cumparat, mai ales ca am vazut un produs asemanator care costa mult mai putin", a declarat solistul.

FARA EXCESE. Elena Carstea se caracterizeaza ca fiind o persoana generoasa. "Intotdeauna am dat bani celor care mi-au cerut. Si pe strada ajut cersetorii, daca nu intalnesc prea multi intr-o singura zi. Este o dovada de omenie sa dai celor care nu au deloc. Daca s-au organizat campanii de ajutorare a copiilor sau a persoanelor in varsta am participat de fiecare data cand am fost solicitata", ne-a zis Carstea. Dupa spusele sale, taximetristii carora le-a fost clienta nu au de ce sa se planga. "Mi se pare normal sa las bacsis: consider ca este o chestie de bunacuviinta", crede solista. Pe haine si cosmetice, Elena Carstea nu cheltuieste multi bani, isi cumpara cate ceva doar daca are nevoie, dar nu in exces.

AVAR. In schimb, Dan Negru spune despre el insusi ca este foarte zgarcit. "Sunt un banatean cumpatat. De fapt sunt cel mai zgarcit om de pe Pamant. Nu dau bani la cersetori, nu dau bacsisuri la taximetristi. Sunt foarte strans la punga. Ma gandesc de 10 ori inainte de a-mi cumpara ceva. Prefer sa merg la un film la Mall in cursul saptamanii pentru ca este mai ieftin decat in week-end", ne-a declarat prezentatorul emisiunii "Ciao, Darwin!".

Diana Munteanu recunoaste ca este o persoana foarte generoasa. "Am invatat ca daca ajuti persoanele nevoiase, Dumnezeu iti va inapoia totul intreit. Am dat bani pentru copii fara parinti, am dat bani invalizilor si batranilor. Am ajutat fiecare om daca am considerat ca merita acest lucru. Daca as fi solicitata de catre vreo organizatie umanitara as da oricat de mult mi-ar cere", ne-a spus vedeta MTV. In perioada in care se folosea de taxi, blonda ne-a spus ca lasa bacsisuri foarte mari. "Mi se pare ceva de bun simt sa dai mai multi bani decat face cursa respectiva. Bineinteles, acest lucru se aplica doar persoanelor care au bani si au de unde da", marturiseste ea.

MODEST. Lui Mitica Popescu nu-i place sa se caracterizeze drept o persoana generoasa sau avara. "Nu sunt indreptatit sa vorbesc despre mine intr-un mod sau altul. Cei care pot spune daca sunt sau nu generos sunt prietenii mei, oamenii care ma cunosc cel mai bine", a subliniat actorul. Totusi, el ne-a marturisit ca intotdeauna lasa bani in plus, fie pentru nota de la restaurant, fie pe cursa de taxi, "fiindca asa este normal". De asemenea, a dat bani "cu placere" de cate ori a fost solicitat.

MILOASA

"Intotdeauna am dat bani celor care mi-au cerut. Si pe strada ajut cersetorii" - Elena Carstea, interpreta

CREZ

"Am invatat ca, daca ajuti persoanele nevoiase, Dumnezeu iti va inapoia totul intreit" - Diana Munteanu, prezentatoare

MODEST

"Nu sunt indreptatit sa vorbesc despre mine. Cei care pot spune daca sunt sau nu generos sunt prietenii mei" - Mitica Popescu, actor
×
Subiecte în articol: antimonden ne-a bani