x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Cătălin Botezatu, invitat special la Caribbean Fashion Week

Cătălin Botezatu, invitat special la Caribbean Fashion Week

12 Iun 2009   •   00:00
Cătălin Botezatu, invitat special la Caribbean Fashion Week

Staruri internaţionale prezintă, sâmbătă, pentru Botezatu la Caribbean Fashion Week 2009 în Jamaica.



După ce a deschis vineri seara Caribbean Fashion Week 2009, care se desfăşoară în perioada 10-15 iunie în Jamaica, la Kingston, Cătălin Botezatu va prezenta sâmbătă, 13 iunie, în seara de gală a festivalului, colecţia de haute couture.

Pentru că se bucură de un renume în rândul organizatorilor şi al spectactorilor prezenţi la eveniment, Cătălin fiind prezent ca invitat special pentru al treilea an consecutiv, fashion show-ul de haute couture al designerului român este cel mai aşteptat moment al serii, mai ales că pe podium vor defila îmbracate în superbele sale creaţii trei vedete de top: Kelly Rowland (ex Destiny's Child), Eve, dar şi Nia.

Imediat după prezentarea de modă Kelly şi Eve vor reveni pe scenă pentru recitaluri.

Designerul român a plecat în Jamaica cu trei colecţii (costume de baie pentru femei, costume de baie pentru băieţi şi rochii de seară) a căror greutate a depăşit 400 de kg, dar şi cu hair-stylistul Laurent Tourette, care va realiza coafurile sofisticate ale modelelor. Anul trecut, tot în Jamaica a prezentat pentru Cătălin Botezatu cântăreaţa şi actriţa Vanessa Williams, bună prietenă cu Eve şi Kelly Rowland.

×
Subiecte în articol: antimonden