x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Cătălin Măruţă şi Andra s-au căsătorit

Cătălin Măruţă şi Andra s-au căsătorit

24 Aug 2008   •   00:00

Prezentatorul emisiunii "Happy Hour" de la Pro TV, Cătălin Măruţă, şi interpreta de muzică uşoară Andra s-au căsătorit religios aseară, la Biserica "Sfinţii Constantin şi Elena" din Tîrgu-Jiu, oraşul natal al mirelui



CASĂ DE PIATRĂ!
Prezentatorul emisiunii "Happy Hour" de la Pro TV, Cătălin Măruţă, şi interpreta de muzică uşoară Andra s-au căsătorit religios aseară, la Biserica "Sfinţii Constantin şi Elena" din Tîrgu-Jiu, oraşul natal al mirelui, relatează Mediafax.
Andra şi Cătălin şi-au petrecut ziua de sîmbătă la locuinţa din Tîrgu-Jiu a mirelui, fără a se întîlni faţă în faţă, Cătălin dorind să respecte tradiţia ca în ziua nunţii să nu-şi întîlnească mireasa pînă la altar. În jurul orei 18:00, Andra a ieşit din casa socrilor însoţită de naşul său, fiind ovaţionată de circa 200 de persoane adunate în faţa casei de la blocurile din jur. Ea s-a prins într-o horă cu o parte dintre cei prezenţi, printre care compozitorul Marius Moga, pe ritmurile melodiei "Ia-ţi mireasă ziua bună", interpretată de solista de muzică populară Niculina Stoican.
Mirii s-au urcat în maşini separate şi au mers la biserică. Ceremonia religioasă a durat aproximativ o oră, în lăcaşul de cult fiind prezente rudele celor doi miri, precum şi invitaţi ai acestora, printre care Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană, Iulia Vîntur şi Marius Moga, Cove. Andra a avut o rochie albă lungă foarte decoltată, cu trenă şi a purtat voal, avînd părul lăsat pe umeri, în timp ce Cătălin a fost îmbrăcat într-un costum negru cu papion negru, la fel ca şi fratele său,  Andrei. Andra şi Cătălin au mers la Poarta Sărutului pentru a face fotografii. De aici, ce doi miri au plecat spre o insuliţă de pe Rîul Jiu, unde a avut loc o petrecere la care au participat aproximativ 800 de persoane. Cei doi au avut cununia civilă la 10 august.

×
Subiecte în articol: antimonden catalin andra