x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Cate Blanchett despre colaborarea cu Woody Allen: Traumatizantă şi insuportabilă

Cate Blanchett despre colaborarea cu Woody Allen: Traumatizantă şi insuportabilă

04 Ian 2016   •   18:37
Cate Blanchett despre colaborarea cu Woody Allen: Traumatizantă şi insuportabilă

Apreciata actriţă australiană Cate Blanchett a mărturisit că a trecut printr-un veritabil coşmar din cauza regizorului american Woody Allen în timpul filmărilor pentru 'Blue Jasmine', pentru care a primit însă în 2014 un Oscar şi unul dintre Globurile de Aur, scrie luni portalul 'Direct matin', citând un interviu publicat în M, suplimentul magazin al ziarului francez 'Le Monde'.

'Prima zi a fost foarte violentă. Woody a venit la mine şi a spus: a fost groaznic, ai fost oribilă', a afirmat vedeta, care a avut impresia că el vorbea despre o altă artistă. 'Dar se referea la mine', a adăugat ea.

'După 15 zile, a venit să-mi explice că nu-i plăcea nimic în filmul lui, nici decorurile, nici costumele, nici reperajul. Nimic nu mergea, cu excepţia mea. Pe scurt, îmi cerea să salvez pelicula', a rememorat actriţa de 46 de ani. Ea a reuşit să depăşească acele momente delicate şi a realizat chiar o performanţă remarcabilă în întruchiparea unei burgheze din New York, ruinate şi aflate în pragul unei căderi nervoase.

În prezent, deşi şi-a exprimat intenţia de a-şi consacra anul 2016 familiei şi mai ales fetiţei adoptate anul trecut, Cate Blanchett se află deja în atenţia publicului şi a presei datorită rolurilor interpretate în 2015, care ar putea să aducă nominalizări importante şi chiar noi premii în CV-ul ei, deosebit de bogat din acest punct de vedere.

×
Subiecte în articol: cate blanchett woody allen