x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Catrinel Sandu vrea logodna cu tot tacamul

Catrinel Sandu vrea logodna cu tot tacamul

de Simona Ecovoiu    |    05 Ian 2006   •   00:00
Catrinel Sandu vrea logodna cu tot tacamul

Desi nu sunt casatoriti, Catrinel Sandu (National TV) si tenismanul Gabi Trifu si-au cumparat un teren in Pipera, unde isi vor construi o vila de 200.000 de euro.

Jurnalul National: Ce zice Gabi despre saruturile patimase cu actorul Razvan Popa, din serialul "Cuscrele"?
Catrinel Sandu: Este suficient de istet incat sa priceapa ca este vorba despre un rol si atat. Cu el repet acasa scenele fierbinti, plus ca ma ajuta sa-mi memorez textul, dandu-mi replica, in locul actorilor. Seara, ne asezam confortabil in fotolii si comentam fiecare episod difuzat, amuzandu-ne copios.

Pe cand nunta cu Gabi?
Nu stiu. Doar despre logodna am vorbit pentru anul acesta.

Isi doresti un inel imens cu diamante?
Ce rost ar avea sa primesc un inel cat o bomboana si relatia sa nu mearga? Vreau ceva mic, finut si deloc scump.

Parca nu esti la prima logodna...
Prima, in adevaratul sens al cuvantului, cu tot tacamul. Adica petrecere si preot. Iar cheful il vom face la mine acasa, cu rudele si prietenii.

Tatal tau este un vestit bioterapeut. Ii mai soliciti "dusuri energetice"?
A, nu... Rar intru in cabinetul lui. Prefer sa iau vitamine sau sa beau sucuri naturale. Nu pentru ca nu m-as increde in capacitatile lui paranormale, ci pentru ca nu gasesc timpul necesar sa stau la "incarcat". Dar iubitul meu apeleaza la el, inaintea meciurilor importante. Iar rezultatele sunt vizibile.

Amandoi castigati bine. Sunteti cu banii la comun sau pe cont propriu ?
Fiindca ne-am hotarat sa formam o familie, este absolut normal sa adunam banii. Mai nou, am cumparat un teren in Pipera, unde intentionam sa ne ridicam o vila. Avem nevoie de vreo 200.000 de euro, iar pentru asta va trebui sa facem si un credit bancar.

Ce vecini ai in Pipera?
Uite ca nu m-am interesat. Ce conteaza langa cine locuiesti? Conteaza cu cine. Iar mie imi este foarte bine cu Gabi. 2005 a fost cel mai bun an din viata mea: m-am indragostit si am primit rolul din "Cuscrele". Este tot ce mi-am dorit.

Anul trecut ai nasit un copil amarat. Te-ai hotarat sa-l infiezi?
Cred ca cel mai bine ar fi sa am copilul meu. Si, pentru ca mi-a placut rolul de nasa, peste o luna voi mai boteza, impreuna cu Gabi, inca doi bebelusi.

IN BANCA EI
Catrinel Sandu este singura "bebelusa" care nu le-a creat probleme Carcotasilor. Caci, daca va mai amintiti, o dansatoare a avut ghinionul ca pozele facute la betie in pozitii deloc ortodoxe, sa ajunga pe internet, iar alte doua s-au cuplat cu actori sau DJ, de dragul publicitatii. Despre Catrinel s-a scris mult, dar nu de rau, doar in momentul in care s-a despartit de fostul ei iubit, Lucian Viziru. El a fost cel care a pus capat relatiei, in urma cu doi ani, in favoarea celei mai bune prietene a acesteia, solista trupei Hi-Q, Nicoleta: "Noul meu iubit, Gabi, este tot ce mi-am dorit", spune Catrinel.
×
Subiecte în articol: antimonden catrinel catrinel sandu