x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Ce au de impartit? - Cainii si pisicile, motiv de cearta intre vedete

Ce au de impartit? - Cainii si pisicile, motiv de cearta intre vedete

de Catalina Iancu    |    16 Ian 2007   •   00:00
Ce au de impartit? - Cainii si pisicile, motiv de cearta intre vedete

Atunci cand se despart vedetele, nimic nu scapa fara a fi impartit: de la copii la caini si pisici, de la vile si masini pana la prosoape.

"Textele" lui Adrian Paunescu - "Partajul sa fie acesta / Iti dau tot ce vrei, tot ce vrei / Dar ultimul lucru din toate / Pe mine te rog sa ma iei" - sunt depasite de mult. Cel putin in cazul vedetelor. Caci, nici n-apuca VIP-urile sa se desparta, ca incep sa-si imparta lucrurile.

JUMI-JUMA’. Daca in viata de zi cu zi nici ei nu stiu ce au de impartit, cand vine vorba despre bani sau obiecte, fiecare are impresia ca i se cuvine bucata cea mai mare din tort. Astfel, Alexandra Dinu si Mutu n-au lamurit nici acum situatia pensiei alimentare pentru baiatul lor, Mario. Iar masinile si bunurile n-au putut sa le imparta frateste, asa cum au facut Nicola si Mihai Alexandru - ci tot prin intermediul avocatilor. Ioana Basescu si Bodo au de impartit cainii rasa Akita, in valoare de vreo 800 de euro "bucata".

Dupa multe discutii, Dinu Maxer si Nicoleta Luciu au rupt pisica-n doua. La figurat, caci la propriu, mata pe care-au crescut-o impreuna a ramas la frumoasa bruneta. Totusi Nicoleta, inima larga, i-a imprumutat lui Dinu pisica pentru filmarea unui videoclip. Poate cel mai distractiv "partaj" (daca-l putem numi asa) a fost cel dintre Floriana Jucan si ex-ambasadorul elvetian Jean Pierre Vetovaglia. Acesta i-a cert inapoi prosoapele! O fi vrut sa stearga toate urmele relatiei sau pur si simplu i-o fi placut modelul?

SORANA, O PARTENERA BETON!
Iata si o vedeta care stie ce vrea de la viata: Sorana de la A.S.I.A. nu pierde nimic. Ba dimpotriva. Fata asta e mai ceva ca uraganul Rita: rade tot! Nu s-a gandit prea mult cand a fost vorba sa intre in afaceri cu iubitii, dar nici n-a iesit in pierdere cand s-a despartit de ei. Si-a marit sanii pe banii lui Claudiu Patrascu, "cadou" de care s-a bucurat urmatorul ei partener, Andrei Iosif. Ultimul prieten al cantaretei, Alexandru, incearca sa cimenteze relatia, implicand-o pe Sorana in afaceri de constructii.

×
Subiecte în articol: antimonden