x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Ce bărbaţi celebri au fost prinşi înşelându-şi nevestele: N-ai amantă, n-ai prestanţă!

Ce bărbaţi celebri au fost prinşi înşelându-şi nevestele: N-ai amantă, n-ai prestanţă!

de Paul Bardasu    |    10 Iun 2017   •   09:50
Ce bărbaţi celebri au fost prinşi înşelându-şi nevestele: N-ai amantă, n-ai prestanţă!

Unii au feţe de bărbaţi de casă, la alţii te uiţi la ei şi ştii că infidelitate scrie pe fruntea lor - aici vorbim de "craiul" Cristi Borcea. Iată vedetele masculine care şi-au înşelat soţiile  şi şi-au luat amante mai tinere. "Telenovelele" au avut finaluri diferite:  iertări, despărţiri sau noi  căsătorii.

Cristi Borcea e regele neîncoronat al amantlâcurilor. Dinamovistul, aflat acum în închisoare,

era căsătorit cu Mihaela Borcea când a pus ochii pe Simona, cu care a făcut un copil. Apoi, pe lista lui Borcea a intrat şi frumoasa Alina Vidican. După o viaţă dusă în paralel şi cu soţia, şi cu amanta, el a pus capăt unui mariaj de peste 20 de ani pentru a se însura cu fostul model. Însă Alina n-a rezistat prea mult, chiar dacă cei doi au făcut doi copii. Asta pentru că lui Borcea i-a picat cu tronc o altă frumuseţe autohtonă, Valentina Pelinel, care i-a oferit dinamovistului un alt copil, conceput, spun gurile rele, chiar în închisoare. Mai nou, se pare că potentul om de afaceri a mai bifat o cucerire, despre care a “răsuflat” doar că ar fi brunetă.

La modă acum este povestea dintre Gabriel Enache, fotbalistul Stelei, şi soţia lui. Deşi i-a pus în cârcă nevestei nereuşitele lui pe plan profesional, se pare că şi amanta era de vină pentru prestaţiile jenante ale fundaşului din teren. Până la urmă, el şi-a făcut bagajele, a părăsit domiciliul conjugal şi s-a mutat cu amanta, un fotomodel pe nume Lena.

Cătălin Crişan a avut nişte relaţii atât de încurcate, încât nu prea ne dăm seama cum au decurs acestea. Probabil că nici el. Presa mondenă a dezvăluit că artistul şi-a înşelat şi prima soţie (Lucia), şi pe cea de-a doua (Alina), cu aceeaşi femeie (Laura). Pe vremea când era cu Lucia, Cătălin trăia şi cu amanta. Şi-a părăsit soţia pentru Alina, însă şi-a păstrat amanta. El a divorţat şi de Alina, însă nu ştim dacă Laura se mai află în graţiile sale. Complicat, nu?

Fostul premier Petre Roman a divorţat de Mioara, femeia alături de care a stat 32 de ani. Îndrăgostit de cântăreața Silvia Chifiriuc, Petre Roman (67 de ani) a luat-o pe aceasta de soţie şi nu pare că regretă decizia, mai ales că artista i-a dăruit între timp şi un băieţel.

Viaţa lui Adrian Enache l-ar face invidios pe orice scenarist de telenovele. “Don Juan”-ul muzicii româneşti s-a însurat cu Corina, femeia care i-a dăruit o fată. Însă timp de 14 ani a dus o viaţă dublă, având o relaţie extraconjugală cu Iuliana Marciuc. În cele din urmă, cântăreţul s-a logodit cu vedeta TVR, iar acum pare împlinit.

Legendarul rocker Leo Iorga, fost component al trupei Compact, a avut o viaţă tumultuoasă înainte să afle că e bolnav de cancer. El şi-a împărţit inima între soţie şi impresară. La un moment dat, Leo Iorga şi-a părăsit nevasta şi copiii pentru amantă, însă a revenit în sânul familiei. După ce au aflat că viaţa sa este în pericol, cele două femei au uitat de resentimente şi şi-au unit forţele pentru a-l salva pe solist.

Zsolt Csergo, soţul Nicoletei Luciu, a fost filmat într-un moment de furie îndreptată împotriva antrenoarei de fitness Kinga Sebastian, amanta sa. Nicoleta Luciu a trecut peste infidelitatea soţului, ba chiar s-a mutat la Miercurea-Ciuc, pentru a sta cât mai mult timp cu el şi cu cei patru copii. Ea nu a comentat niciodată pe marginea subiectului, preferând discreţia.

Fost selecţioner al naţionalei de fotbal, Victor Piţurcă este una dintre cele mai discrete vedete. Astfel că impactul ştirii conform căreia a ţinut o amantă timp de 16 ani a fost enorm. Balerina lituaniană Vica Blochina a răbufnit în presă după ce antrenorul nu a vrut să-l recunoască pe Edan, copilul lor ce-i seamănă perfect lui Piţi. Mai mult, Vica a mai declarat că, pe lângă ea, selecţionerul mai avea o amantă, dar că şi ea l-a “înşelat” în vremea în care erau împreună.

×
Subiecte în articol: barbati amante borcea enache piţurcă