x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Ce combinatie! - Sanda Ladosi & Sting

Ce combinatie! - Sanda Ladosi & Sting

de Dana Andronie    |    15 Apr 2006   •   00:00
Ce combinatie! - Sanda Ladosi & Sting

Sanda Ladosi s-a lansat, joi, cu tot cu Jamal (partenerul libanez), la City Mall din Soseaua Oltenitei. "Khalini" se numeste noul ei album, produs de casa lui Ovidiu Komornyk, OVO MUSIC. Imbracata in alb din cap pana-n picioare si cu pieptul inainte (decolteul era adanc cat o groapa din Capitala), Sanda a stat la o sueta cu ziaristii. A zis de toate pentru toti. "L-am ales pe Jamal pentru ca muzica avea nevoie de putin condiment. Iar spirtul din viata mea este George Popa (n.r. - compozitorul piesei "Khalini"), a spus artista.

INVINGATOARE. Mai exact, ce-a facut Sanda cu libanezul Jamal, promovat de Costi Ionita? A scos o manea finuta sortita sa devina hit. "Iertati-ma ca sunt nesimtita daca ma compar cu Sting, dar si el canta o manea: «Desert rose»". Intr-adevar, Ladosi si-a permis cam mult facand aceasta comparatie. Ea e ea, iar el e el. Poate sa aiba la condimente si la spirt (in muzica), ca tot Sanda Ladosi va ramane. Ceea ce nu e neaparat de rau. S-ar putea ca albumul "Khalini" sa fie cel mai bine vandut produs din viata Sandei care insumeaza 36 de ani si cinci albume. "Khalini" nici nu s-a lansat bine pe piata, ca s-au si epuizat 10.000 de exemplare. La acest succes sa fi contribuit si cele 20 de kilograme de care Ladosi a scapat in patru ani? Sau echipa de compozitori, de make-up artists, de designeri etc. sa fi facut din Sanda Ladosi un produs vandabil? De buna este buna - se si vede cu ochiul liber - dar ea a avut voce dintotdeauna. Probabil ca abia acum are noroc! La Eurovision toata lumea a aruncat cu pietre-n ea. "Sunt mult prea tabacita ca sa mai permit cuiva sa-mi faca rau", a declarat invingatoarea. Cu asemenea atitudine, nu mai are cum sa piarda. (Dana Andronie)

APLAUZE
Dupa conferinta, Sanda a facut o demonstratie live. De la Silviu Prigoana, Adrian Enache, Madalina Manole, Eugen Mihaescu, Silvia Dumitrescu, Carmen Trandafir, pana la Alina Sorescu, evolutia artistei a fost urmarita si intens aplaudata. Alina Sorescu a reusit chiar, printre picaturi, sa faca schimb de numere de telefon cu Jamal. Ramane de vazut cu ce intentii a "agatat-o" libanezul pe Alina. O fi vorba tot despre o manea… Dar totusi Sorescu este premianta si nu prea se cade. Stati linistiti, numai la muzica imi este gandul!

×
Subiecte în articol: antimonden ladosi sanda sanda ladosi