x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Ce fac vedetele cu terenul de pe Luna

Ce fac vedetele cu terenul de pe Luna

27 Feb 2004   •   00:00

In urma cu cativa ani, Adrian Dragan a devenit agent al Ambasadei Lunare in Romania. Astfel, el se ocupa de vanzarea parcelelor de teren selenar. In joc au intrat si cateva vedete autohtone. Aflati ce vor sa construiasca VIP-urile noastre pe Luna sau pe Marte!

Deocamdata este un joc amuzant, desi este vorba despre o achizitie cu acte in regula. Cine va putea sa construiasca ceva pe Luna, peste sute de ani, ar avea toate sansele sa dea cu nasul de placute de genul: "Trecerea interzisa! Proprietate privata".

AMBULANTA. Directorul Observatorului Astronomic din Bucuresti, Harald Alexandrescu, a primit cadou o parcela pe... Marte! "As construi o statie de salvare pentru sondele spatiale. Dupa cum stiti, mai mult de doua treimi din misiunile pe planeta Marte au esuat, asa ca ar fi nevoie de o asemenea statie. Mi-as oferi serviciile agentiilor spatiale si taxele ar fi in valuta forte, ca nu mi-ar strica niste bani!", ne-a spus, razand, dl Alexandrescu.

Chiar daca s-a mai schimbat componenta formatiei, de acum doi ani de cand au primit cadou un teren pe Luna, fetele de la A.S.I.A. sunt inca proprietare selenare. Cel mai sigur, si-ar face o vila de vacanta, unde sa se relaxeze cand nu au concerte. "Si si-ar mai face si un solar, sa aiba unde sa se bronzeze!", ne-a declarat, amuzat, impresarul formatiei, Florin Ionescu.

PISCINA. La implinirea varstei de 18 ani, Giulia de la Candy a devenit proprietara unei parcele pe Luna, prin grija dansatorilor din formatia Candy. "Intai ar trebui sa vad terenul, sa stiu ce relief este, ca sa ma pot decide asupra constructiei. Probabil ca as opta pentru un castel cu vreo 30 de camere si piscina. Deocamdata, stiu ca sunt vecina cu Madonna, terenurile noastre sunt "gard in gard"", afirma Giulia.

Axinte, alias Florin Petrescu, din grupul umoristic "Vacanta mare" nu este interesat de proprietatea sa din Ceruri : "A facut misto de mine "Surub", un tip care mi-a montat alarma la masina. Mi-a dat intr-o zi un astfel de certificat. Dar ce naiba sa fac cu o bucata de tarana pe Luna? Am rupt hartia. Dar, daca ar fi posibil sa se poata locui acolo, as construi sediul grupului nostru "Vacanta Mare". Si, daca tot mi s-a spus ca sunt vecin acolo cu Madonna, as mai inalta un turn din care sa ma uit in curtea ei".

TELEVIZIUNE. Monica Barladeanu a primit un astfel de cadou de la un prieten, anul trecut, de ziua ei: " Acum sunt plecata din tara, dar, cand ma intorc, trebuie sa rezolv problema actelor. M-au contactat cei de la Ambasada Lunara. As vrea sa-mi fac pe Luna, daca, prin absurd, s-ar putea, o casa de vacanta pentru momentele de siguratate. As infiinta o televiziune, in cazul in care s-ar muta pe Luna mai multi pamanteni !".

Teo Trandafir nu si-a vizitat inca proprietatea, astfel ca este nedumerita in privinta folosirii terenului pe care l-a primit cadou chiar de la agentul Ambasadei Lunare din Romania: "Nu stiu ce o sa fac cu terenul de pe Luna si de pe Marte, dar daca as scoate macar o galeata de porumb, as fi multumita".

Oferta de oferta

"Agentia Romana a Ambasadei Lunare va face o oferta irezistibila, oferindu-va posibilitatea achizitionarii unor proprietati extraterestre la preturi incredibile: parcele pe Luna, in suprafata de 177 acri (70 ha), la doar 49,99 euro; parcele pe Marte, in suprafata de 200 acri (80 ha), la doar 59,99 euro, si parcele pe Venus, in suprafata de 200 acri (80 ha), la doar 59,99 euro! In momentul in care deveniti proprietari ai unei parcele pe Luna sau Marte, primiti: titlul de proprietate, Constitutia planetei si o harta planetara."

Cu cine vor fi vecini

In 1980, un american istet, Dennis M. Hope, s-a declarat "conducator omnipotent al suprafetei lunare", precum si al planetelor Mercur, Venus, Marte, Jupiter, Saturn, Uranus, Neptun si Pluto. Printre celebritatile care au cumparat de la el parcele pe Luna se numara Madonna, George Lucas, Richard Dreyfuss, Ron Howard, Kenny Rogers, Bo Hopkins, Suzanne Sommers, Paul Le Mat, David Letterman, Ronald Reagan si Jimmy Carter.

×
Subiecte în articol: antimonden luna