x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Ce nu s-a mai scris

Ce nu s-a mai scris

03 Ian 2005   •   00:00

Daca v-ati imaginat cumva ca intalnirile cu VIP-uri se realizeaza usor va inselati. Ca sa ajungem sa vorbim cu unele dintre personalitatile din show-biz a trebuit sa ne inarmam cu rabdare de fier. Iata doar cateva peripetii prin care-am trecut, incercand sa realizam interviuri cu si despre vedete.


CATALINA IANCU

DIVA. Desi nu se da in vant dupa sedinte foto, Andreea Marin a pozat ca o adevarata profesionista
Pavel Stratan a preferat sa-l intervievam prin e-mail. De ce? "V-as tine prea mult la telefon, fiindca mai intai traduc in ruseste ceea ce spuneti si pe urma retraduc in romana."

SFINTE SISOE! Acasa la Catalin Botezatu este un permanent du-te-vino. Unii pleaca, altii vin. Ziaristi, desigur. Am asteptat cateva ore ca Bote sa scape de alti colegi de-ai nostri de breasla, care si-au fixat intalnirea in aceeasi zi. Eram de la vreo trei publicatii diferite. Unii in dormitor, altii in sufragerie, altii pe hol. Alta data am umblat dupa Catalin ca-n filmele cu politisti. Cand ajungeam la destinatie, ni se spunea ca tocmai a plecat. Intr-un tarziu am reusit sa-l prindem la Bamboo, acolo unde ne-a dus cu masina chiar tatal celebrului creator de moda, infuriat si el ca nu mai poate vorbi cu baiatul decat prin intermediari. Pe o caldura de aproape 40 de grade am reusit sa facem un articol printre rugaciuni si acatiste, caci un preot a sfintit, cu noi de fata, piscina lui Bote.

SMS-RIASA. Atunci cand nu poate vorbi la telefon, Andreea Marin trimite SMS-uri. Asa se face ca am primit de la ea urmatorul mesaj: "Am cheltuit aici toti cash, scoate altii". Aoleu! Parca si vedeam toti ziaristii stand la coada la bancomat, ca s-o ajute pe Andreea. Cum nu puteam s-o lasam fara bani, i-am transmis ca a gresit ori destinatarul, ori mesajul. "Trimite-mi-l, te rog, nu stiu care e, scriu non-stop", a venit imediat raspunsul. Apoi: "Da, era pentru Andreuta, asistenta mea". De altfel, este extrem de greu sa pui "mana" pe Andreea Marin, pentru a face o sedinta foto. Ne-am rugat de ea, de la mic la mare, daca intelegeti, si nici ca gasea o "fereastra" pentru noi, fiind foarte ocupata. Cand am gasit stilist, nu aveam coafeza, cand am gasit coafeza, n-aveam fotograf iar pana sa gasim decorul am schimbat vreo trei locatii. Desi Zana a intarziat o ora, a facut tot posibilul sa ne scurteze asteptarea. S-a urcat la volan cu bigudiurile-n cap, si asa a venit in Clubul Twice cu o "valiza" plina cu haine.

BOSQUITI. Radu Almasan ne-a ametit pur si simplu, caci nu sta o clipa locului. Pe Litoral, a incalecat tot ce i-a iesit in cale, tot ce detinea cai putere, de la motociclete si scutere pana la ski-jeturi. La Festivalul Toamnei, care a avut loc la Sinaia, si-a "terorizat" vecinii de palier facand vocalize. Am stat cu solistul Bosquito in spatele scenei si nu ne venea sa credem ca mii de oameni stau pe-o ploaie mocaneasca, fara umbrele, si tipa din toti plamanii ca trupa sa mai cante macar o melodie.

NEGOCIERI. Daca unele VIP-uri nu stiu cum sa mai iasa in evidenta si nu scapa nici o ocazie cand vine vorba de publicitate, altele se lasa rugate. Dar atat de mult incat iti piere cheful de interviu. Stefan Banica jr., Bebe sexologul, Marian Ionescu de la Directia 5 sunt doar cativa dintre cei care amana la nesfarsit intalnirile. Starletele de la Pops n-au voie sa vorbeasca. Unul dintre impresarii de la casa de discuri la care activeaza nu le-a lasat sa ne spuna la ce materii dau BAC-ul si ce facultati vor sa urmeze. Pentru asta ar fi trebuit sa-i trimitem impresarului "intrebarile". La mare, fetele de la A.S.I.A. n-au vrut sa pozeze in costume de baie. Nu ca n-ar avea ce arata, dar aceasta este una dintre clauzele contractului lor. Ce mai conteaza ca in videoclipul "O cireasa amara" s-au dezbracat complet? Saptamani intregi am discutat cu PR-ii pentru o sedinta foto si un interviu cu Nicoleta Luciu. Intr-un tarziu, asistenta lui Teo a pozat pentru Ghidul nostru tv. Luciu a fost pazita de un om din Pro TV mai ceva ca iubitul ei, Dinu Maxxer. Astfel ca vedetea n-a raspuns decat monosilabic.

TELEFOANE. Mare batalie pe telefonul Rocsanei Marcu atunci cand i-a trimis Mutu mesaje. De la Teo si matinali pana la reviste de provincie, toata lumea a vrut sa vada ce i-a scris fotbalistul. Am prins-o pe Rocsana in Mall, unde manca o ciorba cu o prietena, si n-am lasat-o pana cand n-am fotografiat SMS-ul cu dedicatia "esti o taranca grasa". Cu Florin Calinescu am realizat grupajul "Daca ati petrece o noapte cu…". Bascaliosul nea Florin n-a fost de acord cu formularea noastra. "O noapte? De ce o noapte? Ce-aveti toti cu noaptea? Ziua, sa ne vedem la fata!".

Aproape ca n-a existat stire despre Andreea Balan sa nu ne sune Sandel, tatal solistei. Ca sa ne traga cate-un perdaf. Fie ca avea sau n-avea dreptate, tatal Balan ne-a asaltat cu telefoanele. Si nu s-a lasat pana cand nu ne-a tinut predica de rigoare. Dar ne-a si felicitat la fiecare sarbatoare.

SPIONAJ
O pasarica ne-a soptit ca Andrei Gheorghe va fi profesor pentru o zi. Ne-am ascuns dupa niste studenti mai corpolenti si-am inceput sa luam notite. Ce-am scris? Despre tot si despre toate. Plus vreo doua pagini de beep-uri. La sfarsitul seminarului i-am spus de unde suntem. "Aha, ati venit sa ma spionati?!" In drum spre casa ne-a lasat la Casa Presei. Abia atunci am realizat de ce i se spune "Vitezomanul Gica".

UMOR
Dupa materialul "Scandal autentic la Baron", in care povesteam despre procesul dintre Radu Baron, patronul Casei de discuri RBA, si membrii trupei Autentic, Denis Mihai si Catalin Bota, seful Baron ne-a trimis un "Drept autentic la replica". Chiar daca in articolul amintit publicasem deja declaratia domniei sale. Bine macar ca domul Radu Baron are un PR cu simtul umorului autentic!

ACASA
Cu Maria Marinescu am realizat un interviu la ea acasa. La casa din Primaverii. S-a asezat turceste pe canapeaua din sufragerie si ne-a raspuns la toate intrebarile, mai mult sau mai putin indiscrete. Ba chiar ne-a aratat si niste fotografii inedite. Intr-una dintre ele era alaturi de Monica Barladeanu, pe care a invitat-o intr-un an la ziua ei de nastere. Nu s-a gandit niciodata sa rupa aceasta poza.
×
Subiecte în articol: antimonden ne-a