x close
×
Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată. Îți aducem la cunoștință faptul că ne-am actualizat politicile pentru a ne conforma cu modificările propuse aduse de Directiva (UE) 2002/58/EC ("Directiva E-Privacy") si de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE ("Regulamentul GDPR").

Înainte de a continua navigarea pe www.jurnalul.ro, te rugăm să citești și să înțelegi conținutul Politicii de Cookie și Politica de Confidențialitate.

Prin continuarea navigării pe www.jurnalul.ro confirmi acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie. Poți modifica în orice moment setările acestor fișiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.

DA, ACCEPT

Ce preparat nu mănâncă chef Dumitrescu: „E pentru mine cum sunt clătitele pentru Scărlătescu”

0
05 Mai 2018 - 20:45
Ce preparat nu mănâncă chef Dumitrescu:  „E pentru mine cum sunt clătitele pentru Scărlătescu” Gabriela Arsenie/Gabriela Arsenie
Vezi galeria foto

Cătălin Scărlătescu, juratul „Chefi la cuțite”, este cunoscut și pentru faptul că nu îi plac deloc clătitele, dar antipatia sa față de acest desert atât de popular nu i-a oprit pe anumiți concurenți să își încerce norocul în show cu această rețetă. Totuși, se pare că mai există un alt preparat al copilăriei care îi provoacă aceeași reacție lui Florin Dumitrescu: „Macaroanele cu brânză sunt pentru mine cum sunt clătitele pentru Scărlătescu.

       Budinca cu brânză de vaci este nelipsită din meniul multor gurmanzi și stă printre rețetele preferate ale celor care caută gustul copilăriei. Fie că este gătită în varianta tradițională cu brânză sărată, sau transformată într-un desert delicios prin brânza dulce cu stafide, acest preparat nu se află sub nicio formă pe lista rețetelor care sunt pe placul lui chef Florin Dumitrescu. Ca și în cazul lui chef Scărlătescu, a cărui antipatie pentru clătite datează încă de la începuturile carierei sale, perioada copilăriei este cea în care chef Dumitrescu a realizat că gustul macaroanelor nu îi încântă mai deloc papilele gustative: „Am mâncat macaroane cu brânză când eram obligat să mănânc. Mama îi gătea tatălui meu acest preparat, dar mie nu mi-a plăcut niciodată. Nu înțelegeam dacă este desert, sau altceva. Nici acum nu îl înțeleg., mărturisește juratul.

     Iar pentru că cel de-al cincelea sezon „Chefi la cuțite” este unul de poveste, plin de surprize, următoarele ediții ale show-ului culinar vor readuce pe masa jurizării chiar o porție de macaroane cu brânză. Un concurent curajos își va încerca norocul în competiție cu această rețetă, fără să știe că va trece printr-un test de foc, căci unul dintre jurați va putea fi înduplecat mult mai greu. Cum va aprecia Florin Dumitrescu farfuria bucătarului și care va fi verdictul său în ceea ce privește controversatul preparat, telespectatorii Antena 1 vor vedea în edițiile următoare „Chefi la cuțite”, difuzate luni și marți, de la 20:00.

Citeşte mai multe despre:   chef dumitrescu,   macaroane cu branza

 

Ştiri din .ro


PUBLICITATE
 





Mai multe titluri din categorie

33 de amenzi de circulatie in doar patru ore!

33 de amenzi de circulatie in doar patru ore!
Ajuns in concediu la Dubai, un turist britanic a inchiriat o masina si, nestiind probabil regulile locale de circulatie, a primit 33 de amenzi pentru depasire de viteza in doar patru ore.    In...

REȚETA ZILEI: Cartofi dulci la cuptor 

REȚETA ZILEI: Cartofi dulci la cuptor 
Ingrediente: 2 cartofi dulci, 1 linguriță oregano uscat, sare, piper, 2-3 linguri ulei.  Mod de preparare: Se curăță cartofii și se taie bețișoare. Se presară sare, se adaugă piper negru...

Sibiu: S-a reluat circulaţia pe Transfăgărăşan

Sibiu: S-a reluat circulaţia pe Transfăgărăşan
Circulaţia rutieră a fost reluată luni, la ora 16.00, pe ambele sensuri pe DN 7C, Transfăgărăşan, între Bâlea Cascadă şi Cârţişoara, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al...

Printul Harry s-a certat cu socrul sau la telefon!

Printul Harry s-a certat cu socrul sau la telefon!
Thomas Markle, fiul ducesei de Sussex, Meghan, a povestit ca printul Harry l-a sunat cand era in spital, dupa infarctul suferit, cerandu-i explicatii pentru publicarea in presa a fotografiilor din perioada de pregatire...

Genisti pe Transfăgărăşan. Nu se circula între Bâlea Lac şi Bâlea Cascadă

Genisti pe Transfăgărăşan. Nu se circula între Bâlea Lac şi Bâlea Cascadă
Şoferii nu vor putea circula luni, timp de patru ore, pe Transfăgărăşan, între Bâlea Cascadă şi Bâlea Lac, unde o echipă pirotehnică va detona o stâncă care pune în pericol traficul rutier, a anunţat...

REȚETA ZILEI: Frittata cu somon 

REȚETA ZILEI: Frittata cu somon 
Ingrediente: 4 ouă, 100 gr somon file, 2 linguri capere, 2-3 fire mărar, 1 lingură ulei, sare și piper negru.   Mod de preparare: Într-o tigaie se încinge uleiul și se dă focul la mediu spre mic....

Bianca Drăghiciu, „Super Model of the World 2016”, a defilat pe scena de la Summer Fashion Gala 2018! 

Bianca Drăghiciu, „Super Model of the World 2016”, a defilat pe scena de la Summer Fashion Gala 2018! 
Galerie Foto Cele mai hot trenduri estivale au fost prezentate de 12 branduri, în cadrul evenimentului de modă multibrand marca Manifesto Events&PR & Alin Gălăţescu. În decorul eclectic din incinta Romexpo – Face...

Un loc incredibil din Maroc. Copacii în care „locuiesc” capre. Află despre ce e vorba (VIDEO)

Un loc incredibil din Maroc. Copacii în care „locuiesc” capre. Află despre ce e vorba (VIDEO)
Caprele sunt unele dintre acele cățărătoare redutabile, care escaladează fără probleme pante abrupte, aproape verticale, în căutarea hranei. Peisaje montane în care zărim capre cocoțate pe vârfuri...

Andreea Marin, mărturisiri emoționante: „M-au uimit mereu cu istețimea și afecțiunea lor”

Andreea Marin, mărturisiri emoționante:  „M-au uimit mereu cu istețimea și afecțiunea lor”
Galerie Foto Andreea Marin este o mare iubitoare de animale și, în prezent, ea adăpostește două pisici, un câine, zeci de păsări exotice, pești și o veveriță. Andreea vorbește despre pasiunea sa pentru animale în...

HipTrip România Culinară. 3 zile de picnic și film în aer liber

HipTrip România Culinară. 3 zile de picnic și film în aer liber
În perioada 10-12  august 2018 la Conacul Vivolis se desfășoară HipTrip România Culinară, un festival gastronomic care îmbină diversitatea bucătăriei tradiționale românești cu sfera urbană și cu...

Hai la masă la Sibiu!

Hai la masă la Sibiu!
Turiştii şi sibienii, îndrăgostiţi de gastronomie, sunt aşteptaţi în Piaţa Mică, la cea de-a doua ediţie a evenimentului gastronomic “Hai la masă! Reţete de mult uitate, reţete redescoperite!”. Cele...

Constanţa se transformă în cinematograf. Filme în aer liber 2018

Constanţa se transformă în cinematograf. Filme în aer liber 2018
Faleza Cazino şi Piaţa Ovidiu din Constanţa găzduiesc în perioada 26 iulie – 19 august Filme în aer liber. Evenimentul se va desfăşura de joi până duminică, începând cu ora 21:00, când vor fi proiectate 1...

Litoralul se mută la Cluj. Vamos a la Playa

Litoralul se mută la Cluj. Vamos a la Playa
Pentru al patrulea an, litoralul se mută la Cluj-Napoca, pe malul Someşului. Astfel, atât clujenii, cât şi turiştii sunt aşteptaţi până pe data de 12 august să-şi petreacă timpul ca pe litoral. O vacanţă...

Numărătoarea inversă până la Summer Well

Numărătoarea inversă până la Summer Well
Începe Summer Well Festival,  iar fanii festivalului sunt aşteptaţi pe Domeniul Ştirbey, din Buftea, pe 11 şi 12 august, la cea de-a opta ediţie, când vor urca pe scenă nume mari din industria muzicală,...

REŢETA ZILEI: Porumb cu bacon şi smântână

REŢETA ZILEI: Porumb cu bacon şi smântână
Ingrediente: 1 conservă porumb, ½ ceapă, 1/3 ardei gras roşu, 100 gr bacon, 2 fire pătrunjel, 2 fire ceapă verde, 2 linguri smântână grasă, 2 linguri lapte, sare, pieper, chili. Mod de preparare: Se taie...
Serviciul de email marketing furnizat de