x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Ce şi-au botezat vedetele mioritice

Ce şi-au botezat vedetele mioritice

de Catalina Iancu    |    02 Dec 2007   •   00:00

Lume, lume, hai la nume! Vedetele mioritice şi-au botezat de la căţel şi purcel pănă la maşinisau părţi ale corpului.

Lume, lume, hai la nume! Vedetele mioritice şi-au botezat de la căţel şi purcel pănă la maşinisau părţi ale corpului.

Ştiţi bancul cu sănii? "Să ni mai distrăm" puţin pe seama vedetelor disperate după publicitate: Simona Sensual n-a găsit altceva mai bun de făcut decăt să-şi boteze sănii. Cele două podoabe au primit numele de Samir şi Samira. Vedeta le-a mulţumit astfel singurelor atuuri, fără de care, spune ea, n-ar fi ajuns celebră. După care şi-a invitat prietenii la restaurant pentru a sărbători marele eveniment. Astfel, toată tărăşenia a aprins imaginaţia celor care au auzit povestea "botezului". Oare i-o fi cufundat in apă? I-o fi ţinut deasupra capului? Şi inmormăntarea? Inmormăntarea ultimului neuron al posesoarei? Ce a făcut naşul?, s-au intrebat, amuzaţi, "admiratorii" Senzualei.

DIN LUMEA NECUVĂNTĂTOARELOR. Bine că Simonei nu i-a dat prin minte să realizeze intregul ritual, aşa cum avea de gănd Bianca Rus cu bietul ei căţel. Ştiţi despre cine vorbim? Fata aceea cu "afrodiciacele" şi "ţălaina". Cea care s-a infuriat că n-a băgat-o in seamă Andreea Marin. Bianca a intenţionat să-şi boteze căinele, dar nu oricum, ci cu tot tacămul. Numai că socoteala de-acasă nu s-a potrivit cu cea de la biserică. Preotul pe care l-a solicitat nici n-a vrut să audă de aşa o inepţie, aşa că nu i-a băgat cu nici un chip patrupedul in cristelniţă. Prin urmare, vedeta a stropit ea insăşi săracul ghemotoc de blană cu apă şi busuioc. Iar un post tv a găsit de cuviinţă să difuzeze tot circul.

Cică şi Issa (fostă Elegance) şi-ar fi botezat căţelul după numele unui iubit. Dar fără ceremonie. Oficial, pe Bichon il cheamă Toto, dar cel de-al doilea nume al lui este Petruţ.

CU PATRU PICIOARE SAU PATRU ROŢI. De cănd au luat pastila DeMentă, Daniel Buzdugan şi Mihai Morar au avut idei care mai de care mai creţe. Au botezat un măgar in direct. Numele i l-au ales ascultătorii, prin concurs. După indelungi dezbateri, măgăruşa (fiindcă era o ea) s-a numit Blondy.

Actorul Constantin Cotimanis şi-a cumpărat in urmă cu ceva vreme un ATV de culoare galbenă, pe care l-a botezat "Daria, iubirea mea". Nume ales, bineinţeles, după titlul unui serial in care a jucat. Bine că actorul n-a evoluat in telenovele internaţionale. Vă daţi seama cum ar fi fost ca pe biata maşină s-o cheme "Betty cea urătă", "Intrusa" sau, mai grav, "Uzurpatoarea"?

cătălina.iancu@jurnalul.ro

×
Subiecte în articol: antimonden