x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Ce spune prințul Harry despre căsătorie și familie

Ce spune prințul Harry despre căsătorie și familie

01 Oct 2015   •   19:21
Ce spune prințul Harry despre căsătorie și familie

Prinţul Harry, care a fost privit mai mereu drept "roata de rezervă" a fratelui său, prinţul William (al doilea în ordinea succesiunii la tronul britanic), s-a săturat să tot fie întrebat când îşi va întemeia o familie şi se va stabili la casa lui: "O să se întâmple când o să se întâmple", le-a răspuns el ziariştilor de la revista People.

De asemenea, într-un interviu oferit postului de televiziune ITV, prinţul a fost întrebat dacă este aproape să se stabilească la casa lui. Răspunsul a fost fără echivoc: "Nu".

"Sunt foarte multe lucruri de făcut înainte de a mă aşeza la casa mea (...) între timp (pentru mine) lucrurile merg înainte", a adăugat el.

De altfel, dorind parcă să demonstreze cât de multe lucruri are de făcut până la întemeierea unei familii, prinţul Harry şi-a făcut debutul în actorie la jumătatea lunii septembrie. Prinţul în vârstă de 30 de ani a apărut într-un scurtmetraj prezentat la ceremonia de deschidere a Cupei Mondiale la rugby 2015 de la Londra. În foarte scurta sa apariţie din filmuleţul ce prezintă istoria acestui sport, Harry este văzut îmbrăcat în haine din secolul al XIX-lea, fără barbă şi greblând frunze.

×
Subiecte în articol: prinţul harry