x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Ce tin vedetele in geanta?

Ce tin vedetele in geanta?

26 Feb 2004   •   00:00

V-ati gandit ce-si indeasa VIP-urile in poseta cand pleaca de acasa? In urma sondajului a reiesit ca, in proportie de 100%, ele nu se dezlipesc de farduri.Dar boccelutele lor mai contin: medicamente, dresuri de schimb sau guma de mestecat.

Catrinel Sandu merge la serviciu cu un rucsacel. In care indeasa destule: "Am fardurile, portofelul, actele, bricheta, pachetul de tigari si cele doua mobile. Mai adaug si cateva fiole de calciu cu magneziu, pe care le beau cand mi-e rau. In general, nu suport gentile mici. Nu gasesc niciodata ce-mi trebuie. Odata, am rasturnat geanta ca sa raspund la mobil".

In ceea ce o priveste pe Carmen Bruma, si are ea are o lista variata: "Nici eu nu mai stiu ce am in poseta. Oricum, nu-mi lipsesc niciodata pastilele de fasconal (am mereu dureri de cap), sticluta cu parfum, cutiuta de Tic-Tac, o pereche noua de dres, o trusa mare de farduri si elasticele pentru prins parul".

Interesant este ca Mihaela Cernea (Class), superstitioasa de fel, nu are la ea niciodata o oglinda, pe motiv ca-i poarta ghinion: "M-am obisnuit sa ma rujez fara sa ma uit in oglinda. Mai iau la mine fondul de ten, cheile, parfumul si un pieptene".

In schimb, Irina Pacurariu, vedeta postului Romania 1, are o poseta "intelectuala": "Agenda telefonica este cea mai importanta pentru mine, dar si cele doua telefoane mobile. Nu plec fara ochelarii de soare, pe care ii port cand am ochii obositi. Mai am aspirina, caci mereu sunt racita, dar si picaturi de nas si de ochi. Obligatoriu, tin un pachet de guma de mestecat ". (Simona Ecovoiu)

×
Subiecte în articol: antimonden