x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Cea mai penibilă situaţie de la X Factor, pentru Delia

Cea mai penibilă situaţie de la X Factor, pentru Delia

de CS    |    23 Oct 2012   •   12:51
Cea mai penibilă situaţie de la X Factor, pentru Delia
Sursa foto: facebook

Delia crede ca are ochii prea mari si nu suporta sa se priveasca la televizor. Desi spune se comporta natural in orice situatie, chiar si in aparitiile televizate, artista evita sa vada reluarile emisiunilor la care participa.

“Nu-mi place cum arat la televizor! Prefer sa fiu vazuta live. Mi se spune ca sunt mult mai draguta in realitate si ca scad kilogramele brusc cand apar asa, ca prezenta…Mie imi place sa fiu prezenta la tv si sa rad, sa glumesc, sa-mi fie ok… pentru ca incerc sa fiu naturala si-atunci nu ma strofoc prea tare. Dar nu-mi place sa ma uit la mine cand ma vad intr-o reluare... Ma enerveaza! Mi se pare ca ma stramb prea mult, mi se pare ca am gesturi necontrolate, mi se pare ca sunt excesiv de naturala. Si-atunci nu ma uit”, a declarat Delia la Radio Zu.

Intrebata care a fost cea mai penibila faza de la X Factor, Delia a povestit un moment haios in care a trebuit sa renuntela sutien, chiar in timpul filmarilor.

“Aveam un sutien care ma enerva teribil de mult. L-am inlaturat fara sa ma vada nimeni, l-am facut mic, mic si l-am aruncat asistentei. Dar nu a vazut nimeni”, a povestit Delia.

×