x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Celebritatea cu haine scumpe se tine

Celebritatea cu haine scumpe se tine

05 Mar 2004   •   00:00

Pentru vedete, sifonierele nu sunt niciodata suficient de pline. Hainele pe care le poarta inseamna, de multe ori, o mica "avere".

Claudia (Sexxy) cheltuieste pe haine majoritatea banilor pe care ii castiga. "Am un fix, ca imbracamintea sa fie de calitate, de aceea nu cred ca am in garderoba vreun obiect care sa fi costat mai putin de cinci milioane de lei. De regula, imi cumpar hainele din strainatate, pentru ca acolo gasesc ce-mi place. Chiar zilele trecute am achizitionat o pereche de blugi de la Dolce&Gabbana, cu 130 de euro. Am si o pereche de cizme de la Mihai Albu, care au costat 16 milioane de lei."

Maria Carneci spune ca are destule haine pe care a dat o caruta de bani. "Din nefericire, nu am portofeful asa de gros pe cate lucruri as vrea sa-mi iau. Printre cele mai scumpe piese din sifonier sunt o haina de blana de vulpe, pe care am cumparat-o din Germania si care m-a costat 6.000 de marci, un deuxpieces de la Chanel, de 600 de dolari si un costum Valentino care m-a "usurat" de 1.700 de marci."

Anca Turcasiu nu se considera ahtiata dupa hainele scumpe. "De regula, iau ce-mi place si ce-mi vine bine. O haina pe care n-am putut sa o ignor si pe care am cumparat-o fara retinere a fost un cojocel bleu-turcoaz, pe care l-am luat de la Chicago, cu 100 de dolari. Altfel, pot spune ca ma simt norocoasa pentru ca sunt imaginea unei cunoscute firme de bijuterii si haine, care ma "imbraca" ori de cate ori e nevoie."

Delia Matache nu face economie la bugetul pentru haine. "Bag lunar cel putin 10 milioane de lei in garderoba. In ultima vreme, cel mai scump obiect pe care mi l-am cumparat a fost un palton clasic, negru, din material de foarte buna calitate, de la Excess. M-a costat 23 de milioane de lei.

×
Subiecte în articol: antimonden