x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Celebru artist internațional: „M-am simţit umilit şi jignit de lockdown; uneori am încălcat regulile” (GALERIE FOTO)

Celebru artist internațional: „M-am simţit umilit şi jignit de lockdown; uneori am încălcat regulile” (GALERIE FOTO)

29 Iul 2020   •   08:58
Celebru artist internațional: „M-am simţit umilit şi jignit de lockdown; uneori am încălcat regulile” (GALERIE FOTO)

„Mărturisesc că am încălcat voluntar interdicţia de a ieşi în timpul blocajului”, a afirmat un cunoscut artist italian, cu faimă internațională, care a intervenit în calitate de invitat la o conferinţă în Senatul italian, cu titlul „COVID-19 în Italia: Între informare, ştiinţă şi drepturi"”.

Evenimentul a stârnit multe controverse în comunitatea ştiinţifică, deoarece este acuzat că a negat existenţa coronavirusului. Artistul s-a alăturat corului celor care neagă existenţa virusului: „La început am încercat să mă identific cu cei care trebuiau să ia decizii importante, într-un timp foarte scurt, apoi am încercat să privesc realitatea şi am văzut că lucrurile nu erau aşa cum ni se povesteau. Când am început să îmi exprim îndoielile cu privire la gravitatea acestei aşa-numite pandemii, primii care m-au atacat au fost copiii mei, care mi-au spus să mă gândesc la Tosca, pentru că nu ştiu ce sunt viruşii. Cunosc foarte mulţi oameni, dar niciunul dintre ei nu a ajuns la terapie intensivă. Şi unde este atunci toată această gravitate?”.

„M-am simţit umilit şi jignit ca cetăţean, atunci când mi s-a interzis să ies din casă. De asemenea, trebuie să mărturisesc, şi o fac aici public, că în unele cazuri am încălcat voluntar această interdicţie, deoarece nu mi se părea corect sau sănătos. Am o anumită vârstă şi am nevoie de soare şi de vitamina D”, recunoaşte renumitul artist, care a povestit că s-a confruntat personal cu COVID-19 şi că s-a vindecat. De asemenea, cântăreţul a..............

Află detalii despre felul în care a trecut peste restricțiile impuse de pandemie și numele renumitului artist

Vezi GALERIE FOTO

×