x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Cerbul de Aur - Am scapat de terto-finale!

Cerbul de Aur - Am scapat de terto-finale!

05 Aug 2008   •   00:00
Cerbul de Aur - Am scapat de terto-finale!
Sursa foto: Grigore Popescu/

Tony Poptamas & Desperado si Razvan Krivach sint ultimii calificati in finala Selectiei Nationale Cerbul de Aur, care va avea loc la 10 august. Ei vor imparti scena de competitie cu Provincialii & Ionut Ungureanu, Dragos Chircu, Alin Vaduva si Florentina Ciuna, dar si cu Annamari Dancs, concurenta care a adunat cele mai multe voturi de la publicul telespectator.



Tony Poptămaş & Desperado şi Răzvan Krivach sînt ultimii calificaţi în finala Selecţiei Naţionale Cerbul de Aur, care va avea loc la 10 august. Ei vor împărţi scena de competiţie cu Provincialii & Ionuţ Ungureanu, Dragoş Chircu, Alin Văduva şi Florentina Ciună, dar şi cu Annamari Dancs, concurenta care a adunat cele mai multe voturi de la publicul telespectator.

MEDIOCRITATE. Cele trei semifinale (care ar fi trebuit să se numească terţo-finale sau trifinale, deoarece "semi" înseamnă "pe jumătate") au mers din rău în mai rău. Astfel că ultima tranşă de concurenţi, care şi-au dat măsura talentului şi a vocii duminică seară, ne-a făcut să ne întrebăm dacă s-au terminat românii care au măcar bunul-simţ al muzicii, dacă nu şi ştiinţa ei. Show-ul de la TVR 1 a început cu un Răzvan Krivach (cunoscut anterior sub numele de Crivaci), care nu şi-a găsit încă identitatea muzicală, în ciuda faptului că se învîrte în lumea scenei de ceva ani. Răzvan nu s-a hotărît dacă e bine să fie rocker, soprană sau mim. Blaxy Girls or fi avut priză la publicul de liceu, dar nu şi la microfon. Roxana Iacob ne-a arătat ce înseamnă să n-ai charismă, în timp ce Tabassco a crezut că românii vor înghiţi cu plăcere o muzică mai degrabă pe placul vesticilor – soul-funk jazz.

Lucia Dumitrescu şi-a stricat interpretarea aproape fără cusur cu aerul dramatic pe care l-a împrăştiat pe scenă. Tony Poptămaş – un tip popular deja – a scos sunete curate, fără a avea strălucirea din alte concursuri. În fine, Mike a ieşit la bătaie cu o voce bună şi lucrată, dar cu o prezenţă generală mediocră.

Numai 6+1 sînt norocoase

Deşi regulamentul nu prevedea decît şase finalişti, TVR a anunţat şi calificarea celui de-al şaptelea: Annamari Dancs, care a adunat cel mai mare număr de voturi de la telespectatori din toate cele trei seri de concurs – 955.
Măsura s-a luat "în semn de respect" pentru public. Se vorbeşte că Annamari va fi la fel de votată şi în finală, juriul urmînd să aleagă între preferaţii (nu neapărat cei mai buni) Provincialii, Tony Poptămaş & Desperado şi Răzvan Krivach.

×
Subiecte în articol: antimonden