x close
×
Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată. Îți aducem la cunoștință faptul că ne-am actualizat politicile pentru a ne conforma cu modificările propuse aduse de Directiva (UE) 2002/58/EC ("Directiva E-Privacy") si de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE ("Regulamentul GDPR").

Înainte de a continua navigarea pe www.jurnalul.ro, te rugăm să citești și să înțelegi conținutul Politicii de Cookie și Politica de Confidențialitate.

Prin continuarea navigării pe www.jurnalul.ro confirmi acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie. Poți modifica în orice moment setările acestor fișiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.

DA, ACCEPT

Cerere în căsătorie în fața juraților ,,Chefi la cuțite”

0
10 Oct 2017 - 16:46
Cerere în căsătorie în fața juraților ,,Chefi la cuțite”
Vezi galeria foto

Dacă ediția de luni a emisiunii culinare ,,Chefi la cuțite” l-a avut în lumina reflectoarelor pe chef Cătălin Scărlătescu, ce a fost cerut în căsătorie de o frumoasă studentă din Pitești, seara aceasta reface scenariul nunții cu doi concurenți. Marius Crețu și Daciana Dura au venit împreună în concurs pregătiți să fie rivali, dar planul bucătarului din Arad nu include doar obținerea râvnitelor cuțite, ci și un inel. Curajos, mărturisește că în această seară o va cere de soție pe iubita sa chiar în fața chefilor Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu, indiferent de rezultatul jurizărilor pe nevăzute. Se pare că dragostea sinceră și declarațiile autentice de iubire sunt printre ingredientele preferate ale acestui sezon, iar clopotele de nuntă bat din ce în ce mai frecvent în platoul emisiunii. Nici cel mai curtat burlac al juriului nu va rămâne fără reacție marți seară când viitorul mire va întrerupe jurizarea pe nevăzute a logodnicei sale. Care va fi răspunsul concurentei, dar și ce șansă au aceștia într-o emisiune în care verdictul depinde doar savoarea mâncării și platingul farfuriei, telespectatorii vor afla azi, de la 20:00.

Tot în această seară, o profesoară de limba engleză din Iași pasionată de gastronomia franceză îi va surprinde pe chefi cu un preparat specific Coastei de Azur pe care nu l-au mai degustat în nicio altă ediție: sângerete pe pat de măr copt stropit cu coniac. Emisiunea ,,Chefi la cuțite” este o provocare pentru Irina Stratulat, care va ajunge în fața trioului celebru cu un singur scop: de a primi un permis către etapa următoare. La fel de determinată se va prezenta și o concurentă de doar șaisprezece ani, care are deja o experiență de patru ani la bancul de lucru. Alexandra Dumescu mărturisește că s-a înscris să învețe cât mai mult și că cea mai mare dorință a ei este să obțină cuțitele și aprecierea celor care ar putea să-I devină mentori.

Talentul concurenților nu ține cont de vârstă, ocupație, sau experiență în bucătărie, iar ediția din seara aceasta este un alt exemplu că pasiunea culinară este pedala de accelerație a celor ce se visează câștigători. Câte cuțite vor împărți jurații Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu, dar și cât de aspri vor fi cu cei care nu se ridică la nivelul așteptărilor, telespectatorii Antenei 1 pot vedea diseară de la ora 20:00, într-o nouă ediție spectaculoasă ,,Chefi la cuțite”!

Citeşte mai multe despre:   Chefi la cuțite

 

Ştiri din .ro


PUBLICITATE
 





Mai multe titluri din categorie

Gestul care îi aduce rãspunsul lui Hannelore, la ”Insula Iubirii”: ”Nu-ți ajunge o viață să cunoști un om”

Gestul care îi aduce rãspunsul lui Hannelore, la ”Insula Iubirii”:  ”Nu-ți ajunge o viață să cunoști un om”
Mereu atentă la detalii și la aparențe, Hannelore va avea parte de un șoc, în această seară, la ”Insula Iubirii”, de la ora 20.00, la Antena 1, când un gest al iubitului ei o va arunca pe culmile...

Antena live show, spectacol la cel mai înalt nivel, pe Terasa Teatrului Naţional din Bucureşti

Antena live show, spectacol la cel mai înalt nivel, pe Terasa Teatrului Naţional din Bucureşti
Asearã, lansarea grilei de toamnă a posturilor Antena Group, la care au participat reprezentanţi ai Antena Group, vedete Antena Group şi oameni din industria de advertising, clienţi şi colaboratori, s-a...

Festival dedicat artizanilor din industria cafelei

Festival dedicat artizanilor din industria cafelei
Noi tehnologii şi produse din industria cafelei, precum şi prăjitorii artizanale din România şi străinătate vor fi prezentate sâmbătă la festivalul True Artisan Cafe, în cadrul căruia vor avea loc şi...

Festivalul "Viaţa Verde Bucureşti"  în Parcul Circului din Capitală

Festivalul "Viaţa Verde Bucureşti"  în Parcul Circului din Capitală
Ateliere creative şi de ecologie urbană, expoziţii de pictură, aranjamente florale şi activităţi sportive vor fi organizate sâmbătă şi duminică, în Parcul Circului din Capitală, la cea de-a treia ediţie a ...

Dana Războiu, despre afecțiunea fiului ei: „Atunci când afli, intri într-o altă dimensiune, nu mai contează nimic”

Dana Războiu, despre afecțiunea fiului ei: „Atunci când afli, intri într-o altă dimensiune, nu mai contează nimic”
Dana Războiu este o femeie puternică și ambițiosă. Ea vorbește duminică, de la ora 15.45, în cadrul emisiunii “Refresh by Oana Turcu”, de la Antena Stars, despre drama familiei ei, ce s-a întâmplat în...

Festivalul plăcintelor în weekend, la Castelul Bran

Festivalul plăcintelor în weekend, la Castelul Bran
Castelul Bran organizează în perioada 21-23 septembrie prima ediţie a Festivalului Plăcintelor, manifestare care se va desfăşura în Parcul Regal al obiectivului turistic. Cu brânză dulce sau sărată, cu carne...

Ducesa de Sussex, însoţită de mama sa la un eveniment

Ducesa de Sussex, însoţită de mama sa la un eveniment
Meghan, ducesa de Sussex, a venit însoţită de mama sa la evenimentul de promovare al unei cărţi de bucate desfăşurat joi, prima apariţie publică a celor două de la nunta fostei actriţe americane cu prinţul...

Reţeta zilei: Tartă cu brânză, portocale şi migdale

Reţeta zilei: Tartă cu brânză, portocale şi migdale
Ingrediente: 100 g cremă de brânză, 100 g smântână pentru gătit, 250 g fulgi de ovăz, 125 g zahăr pudră, 100 g unt, 2 ouă, 2 portocale, o linguriţă extras de vanilie, fulgi de migdale Mod de...

Aurelian Temișan, de la filmările pentru “Te cunosc de undeva!”, direct la medic

Aurelian Temișan, de la filmările pentru “Te cunosc de undeva!”, direct la medic
Galerie Foto Aurelian Temișan a avut nevoie de îngrijiri medicale, la filmările pentru „Te cunosc de undeva!”, show-ul care se difuzează în fiecare sâmbătă, de la ora 20.00, la Antena 1. Zilele trecute, la filmări,...

Raluca Podea, mărturisire surprinzătoare: “Psihologul mi-a spus că David are nevoie de un companion”

Raluca Podea, mărturisire surprinzătoare: “Psihologul mi-a spus că David are nevoie de un companion”
Raluca Podea ajuns să iubească animalele datorită fiului ei, David. Ea povestește sâmbătă, de la ora 13.00, în cadrul emisiunii “Stăpânii vedetelor”, prezentată de Andra Trandal, la Antena Stars, despre cu...

Reţetă de gulaş veche din anul 1600, preparată cu ocazia Zilelor Maghiare

Reţetă de gulaş veche din anul 1600, preparată cu ocazia Zilelor Maghiare
Un gulaş preparat după o reţetă veche din anul 1600 va reprezenta doar unul dintre punctele de interes ale ediţiei din acest ale manifestării "Zilele Maghiare din judeţul Hunedoara", care va avea loc în perioada...

Crăciun și Revelion, tot cu vouchere

Crăciun și Revelion, tot cu vouchere
Hotelierii și agențiile de turism se bazează în continuare pe vocherele de vacanță. Pentru cei care nu au găsit pachete convenabile în lunile iulie și august, septembrie a reprezentat o opțiune bună. „Ca...

Reţeta zilei: Frittata cu somon

Reţeta zilei: Frittata cu somon
Ingrediente: 4 ouă, 100 gr somon file (fără piele), 2 linguriţe capere, 2-3 fire mărar, 1 lingură ulei, sare şi piper negru măcinat. Mod de preparare: Într-o tigaie încingeţi uleiul şi daţi focul la...

Cursa TAROM Otopeni - Roma a decolat miercuri cu o întârziere de 5 ore

Cursa TAROM Otopeni - Roma a decolat miercuri cu o întârziere de 5 ore
Cursa TAROM Otopeni - Roma a decolat miercuri cu o întârziere de aproape cinci ore deoarece, în urma unor verificări tehnice suplimentare, a fost decisă înlocuirea aeronavei, informează operatorul aerian...

Turte cu legume, coapte la țest

Turte cu legume, coapte la țest
Turte cu legume - rețetă de sezon. Toamna este bogată în sărbători și târguri, pentru că timpul este prielnic culesului. Din vii se strâng și ultimii ciorchini, iar mustul deja începe a curge în căni. Se...
Serviciul de email marketing furnizat de